Bulancak Siyaset

Başkan Sıbıç; “Hayal Edilemeyenleri Yaptık”

CHP Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç, “Ne mavi ne beyaz bizim rengimiz al bayrağımızın rengidir” diyerek yaptığı çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkan Sıbıç; “Hayal Edilemeyenleri Yaptık”

Başkan Sıbıç, 5 Eylül 2023 Salı günü yapılacak kongrede yeniden ilçe başkanlığına aday olduğunu belirterek, “Rengimiz ne mavi ne beyaz, bizim rengimiz al bayrağımızın rengi” diyerek, ilçede hayal edilemeyenleri yaptıklarını ve yapmaya devam etmek için yeniden onay beklediklerini ifade etti.

Dört yıldır ilçe başkanlığını başarıyla sürdüren ve ilçe halkı tarafından da sevilen bir isim olan Necmi Sıbıç faaliyetlerini şöyle özetledi;

“Hayal edilemeyenleri gerçekleştirdik, oyumuzu da yüzde 40 artırdık. Partimizin kırk yıldır üyesi olmayan mahalle ve köylerde sayısız üye yaptık. Bulancak tarihinde ilk defa bir Bulancaklı ismin il başkanı seçilmesini sağladık. Milletvekili sıralamasında bir ismin ikinci sıraya girmesini sağladık. Bizden önce en az yedi köyde partimiz seçimlerse sıfır çekerdi, şimdi her köyden oy geliyor. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu ilçemizde fındık harmanında konuk ettik. İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nu da ilçemizde konuk ederek, dondurmamızı tattırdık.

Oylarımızı milletvekili seçimlerinde ülke ortalamasının beş puan üzerine çıkardık. Covid19 salgınında her kesimle dayanışma içinde olduk. Pazar yerinde maske ve hijyen malzemeleri dağıttık. Kahve ve çay ocaklarına çay şeker dağıtarak destekte bulunduk. Salgın dolayısıyla kapanan berber esnafına maddi yardımda bulunduk. Tüm dar gelirli vatandaşlarımıza başta hijyen malzemeleri olmak üzere ihtiyaçlarına yönelik yardımlarda bulunduk. Dört yıldır ekip olarak köy/kent demeden ziyaretlerde bulunduk. Halkımızın iyi ve kötü günümde yanında olduk. Üzüntülerini ve sevinçlerini paylaştık. En önemlisi de depremzedelere tam sekiz tır yardım götürdük, ayrıca maddi destek sunduk. Kesintisiz mücadelemizin sonunda oy sayımızı yüzde 40 oranında artırdık” dedi.

“Şimdi Hedefimiz Belediyeyi Kazanmak”

Yeniden aday olduğunu belirten Necmi Sıbıç, tüm partilileri ve parti dostlarını kongreye davet ederek, “Şimdi hedefimiz Bulancak Belediyesi’ni kazanmak, ilçe halkımıza en iyi hizmetleri sunmaktır. Halkımız bizden bunu bekliyor, birlik ve beraberlik içinde başaracağız. Gelin coşkuyu birlikte paylaşalım, hak hukuk adalet yolunda mücadele azmimizi çoğaltalım. Kongremiz Salı günü saat 10.00’da Doğa Piknik’te yapılacak. Ayrımız gayrımız yok. Rengimiz de ne mavi ne beyaz, rengimiz al bayrağımızın rengidir” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL