Genel Güncel

BAŞKAN SIBIÇ GÖREVİNE BAŞLADI

Bugün önce mazbatasını, sonra da görevi devralan Necmi Sıbıç resmen Bulancak Belediye Başkanı olarak görevine başladı.

BAŞKAN SIBIÇ GÖREVİNE BAŞLADI

Bugün önce mazbatasını, sonra da görevi devralan Necmi Sıbıç resmen Bulancak Belediye Başkanı olarak görevine başladı.

Bulancak İlçe Seçim Kurulu’ndaki mazbata törenine; Giresun İl başkanı Gökhan Şenyürek,  Milletvekili Elvan Işık Gezmiş ve çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Mazbata töreninde sonra Bulancak Meydanı’na gelen Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, kendisini meydanda bekleyen coşkulu kalabalığı selamladı ve belediye binasına girdi.

YAKAR MÜHRÜ SIBIÇ’A DEVRETTİ

Burada önceki belediye başkanı Recep Yakar ve başkan yardımcısı, aynı zamanda bu seçimde AKP Bulancak Belediye Başkan adayı olarak Necmi Sıbıçla yarışan Emrullah Guguk; beledyenin mührünü ve tüm resmi evraklarını yeni başkan  Necmi Sıbıç’a teslim ederek,  başarılar dilediler.

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç devir teslim töreninin arsından balkona çıkarak meydanda toplanan kalabalığa seslendi.

İŞİM GÜCÜM BULANCAK OLACAK

Başkan Sıbıç birlik ve beraberlik mesajını yineleyerek “Ayrımsız tüm halkımızın başkanıyom. Eşit ve adil hizmet sunacağız. Her kesimle iyi iletişim haklinde olacağız ve sorunlara çözüm bulacağız” dedi.

Sıbıç, herkese bir kez daha teşekkür ederek, “Verdiğim tüm sözleri yerine getirmek için çaba harcayacağım. İşim gücüm Bulancak olacak” ifadelerini kullandı.

GEZMİŞ VE ŞENYÜREK’TEN TEŞEKKÜR

Giresun İl Başkanı Gökhan Şenyürek ve Milletvekili Elvan Işık Gezmiş de halka seslenerek “Çok çalıştık, başardık, destekleriniz için teşekkür ederiz” dediler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL