Güncel

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NUN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, mübarek Miraç Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NUN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Başkan Şenlikoğlu mesajında; “Böylesine mübarek gün ve geceler birlik ve beraberliğe her zamankinden fazla ihtiyaç duyduğumuz zaman dilimleridir. Özellikle bütün dünyada olduğu gibi ülkemizi etkileyen virüs tehlikesinden dolayı kardeşliğimizi, dayanışmamızı, maneviyatımızı en üst seviyeye çıkararak, Ramazan ayının müjdelendiği bu mübarek kandil gününü en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekmektedir.” diyerek şunları kaydetti:
“Üç ayların manevî hayatımıza getirdiği bereketle birlikte dinî hayatımızda da önemli bir yeri olan Miraç gecesine ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu mübarek gecede elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalıyız. Kardeşlik ve birlikteliğimizin güçlenmesine, insanî ve ahlâkî meziyetlerin yeniden yeşermesine gayret göstermeliyiz. Yüreklerimizi kin ve nefret duygularından arındırmak, dostluklarımıza daha da önem vermek için bu mübarek geceyi büyük bir fırsat olarak görmeliyiz. Miraç yükseliştir, Miraç bir hedeftir, bizlerde içinde bulunduğumuz bu durumdan
milletçe hep birlikte belirlenen hedef doğrultusunda hareket ederek inşallah kurtuluşa ereceğiz. Sevgili Peygamberimizin, Yaradan’ın huzuruna yükseldiği gün olan Miraç Kandili’nin, dargınlıkları gidermek, barışı yaymak, nefislerimizi terbiye etmek, hayatımızın muhasebesini yapmak için önemli bir fırsat olduğunu düşünüyor ve bu düşüncelerle tüm İslam âleminin ve vatandaşlarımızın Miraç Kandili’ni tebrik ediyorum”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL