Güncel Yerel

Başkan Şenlikoğlu’ndan Polis Haftası Mesajı

Türk Polis Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu bir mesaj yayınladı.

Başkan Şenlikoğlu’ndan Polis Haftası Mesajı

Şenlikoğlu mesajında: “Ülkemizin ve milletimizin huzur ve asayişinin sağlanması kadar milli birlik ve beraberliğimizin devamı için de vazgeçilmez bir unsur olan, gücünü yasalardan, desteğini halktan alan geçmişi şan ve şerefle dolu Türk Polis Teşkilatı’mızın kuruluşunun 177. yıldönümünü kutluyorum” dedi.

Türk Polisinin gücünü halktan ve kanunlardan alan, görevini her zaman fedakarca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanan bir teşkilat olduğunun altını çizen Şenlikoğlu şöyle devam etti:

“Ülkemizin geleceği açısından çok önemli olan huzur ve sükunun demokratik kurallar içerisinde sağlanmasını, hür ve serbest ortamın sürdürülmesini temin etmek polisimizin en önemli görevidir. Polis Teşkilatının çok değerli mensupları vatandaşlarımızın huzur ve güveni için ülke çapında büyük bir fedakârlık göstererek, mesai mefhumu bilmeden, gece gündüz çalışarak, halkımızın destek, güven ve takdirini kazanmıştır. Türk polisi sahip olduğu 177 yıllık tecrübesine, donanımlı personeli ve çağın gereksinimlerine uygun teknolojik alt yapısını da ekleyerek, ülkemizin en başarılı kurumlarından olan Emniyet Teşkilatımız yapmış olduğu çalışmalarla Dünya Polis Teşkilatları arasında da üst sıralarda yer almaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle, görevleri başındaki tüm polislerimize selamlarımı iletiyor, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi de rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL