Güncel Yerel

Başkan Şenlikoğlu’ndan 19 Mayıs Mesajı

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Şenlikoğlu’ndan 19 Mayıs Mesajı

Başkan Şenlikoğlu mesajında: ‘’Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak Kurtuluş Savaşımızı başlattığı, milli mücadelemizin ve ulusumuzun bağımsızlığı için milat olan 19 Mayıs 1919’un 103’üncü yıl dönümü ile Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz’’ dedi.

Şenlikoğlu şöyle devam etti:

‘’Bu anlamlı gün, Atatürk tarafından Türk Gençliğine bayram olarak armağan edilmiştir. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ‘En büyük eserimdir’ dediği Türkiye Cumhuriyeti’ni de ‘Milletin bağrından temiz bir nesil yetişiyor. Bu eseri, ona bırakacağım ve gözüm arkamda olmayacak’ diyerek gençlere emanet etmiştir. Bu değerli emaneti sonsuza kadar yaşatmak ve korumak da gençlerimizin görevidir. İnanıyorum ki geçmişte olduğu gibi bugün de yarın da gençlerimizle birlikte tüm milletimiz güzel yarınları inşa edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle; bundan tam 103 yıl önce Samsun’da alevlenen milli mücadelenin ilk günkü heyecanını bizlere hissettiren 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere İstiklal Savaşımızın tüm kahramanları ile ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını veren tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Milli mücadele ruhuna sahip, aklı hür, vicdanı hür gençlerimizi en kalbi duygularımla kucaklıyor ve selamlıyorum.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL