Yerel

Başkan Şenlikoğlu Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, yoğun geçen hizmet trafiğine rağmen mahalle gezileri ve esnaf ziyaretlerini ara vermeden sürdürüyor.

Başkan Şenlikoğlu Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Başkan Şenlikoğlu, son olarak Büyük Sanayi esnafını ziyaret ederek sorun ve talepleri dinledi.
Esnafları tek tek gezerek kolaylıklar ve bereketli kazançlar temennisinde bulunan Şenlikoğlu: “Belirli aralıklarla esnaf ve vatandaşlarımızı ziyarete geliyor, sohbet ediyoruz. Göreve başladığımızdan bu yana sorunları yerinde görerek birlikte çözüm üretme noktasında çalışma yürütüyoruz.” dedi.
Sanayi esnafının sorunlarını çok iyi bildiklerini ve bu konuda gerekli adımları attıklarını söyleyen Başkan Şenlikoğlu: “Sanayi esnafımızın şehrimiz adına ne kadar büyük bir öneme sahip olduğunu biliyoruz. Alın teriyle, emeğiyle çalışan şehrimiz ekonomisinin lokomotifi çok kıymetli sanayi esnafı kardeşlerimizi her fırsatta ziyaret ediyoruz. Halkın arasında biri olarak sürekli esnafımızla istişare halindeyiz. Esnaflarımızın sorunlarını yerinde görmek için sık sık ziyaretlerimiz oluyor. Esnafımız bizlerden desteğini hiç esirgemedi. Bizlerde onlara en iyi hizmeti verebilmek adına birlikte güzel işler yapacağız. Yorucu iş tempolarına rağmen bizleri güler yüzle karşılayan esnaflarımıza teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
Başkan Şenlikoğlu, Sanayi Sitesinin sıkıntılarını çözmek için gerek sanayi esnafıyla, gerekse sanayi kooperatifiyle sürekli olarak istişare halinde olduklarını da ifade etti.
Esnaflar ise yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Şenlikoğlu’na teşekkür ederek ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

(Haber Merkezi)

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL