eğitim

Başkan Şenlikoğlu, “Öğretmenlerimiz, Ülkemizi Gelecekte Yeni Ufuklara Taşıyacak”

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Şenlikoğlu mesajında, gelecek nesillerin yetişmesinde en önemli rolü öğretmenlerin üstlendiğini belirterek öğretmenliğin insanlık tarihinin en anlamlı ve..

Başkan Şenlikoğlu, “Öğretmenlerimiz, Ülkemizi Gelecekte Yeni Ufuklara Taşıyacak”

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Şenlikoğlu mesajında, gelecek nesillerin yetişmesinde en önemli rolü öğretmenlerin üstlendiğini belirterek öğretmenliğin insanlık tarihinin en anlamlı ve ölümsüz mesleği olduğunu söyledi.

Başkan Şenlikoğlu şöyle devam etti: “Öğretmenlerimiz; ülkemizi gelecekte yeni ufuklara taşıyacak olan çocuklarımızı her türlü bilgi ve beceri ile donatan kutsal bir mesleğin mensuplarıdır. Bir toplumun aydınlık geleceğini eğitimle inşa eden, nesillere bilgiyi, ahlakı, davranış biçimini saygı ve sevgiyle, sabırla nakış gibi işleyen en büyük değerlerimiz öğretmenlerimizdir.

Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır’ sözünde belirttiği gibi, öğretmenlerimizin üstlendiği görev, toplumsal ve bireysel anlamda en kutsal görevlerden biridir. Vatanperver, milli ve manevi değerlerimizi özümsemiş ahlaklı nesillerin yetişmesinde öğretmenlerimize büyük görev düşmektedir.

Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tekrar tebrik ediyor; terör saldırılarında ve vazife sırasında kaybettiğimiz şehit öğretmenlerimiz başta olmak üzere ebediyete irtihal eden tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL