Güncel Yerel

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU İFTAR SOFRALARINA KONUK OLUYOR

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu Ramazan ayında iftar sofralarına konuk oluyor.

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU İFTAR SOFRALARINA KONUK OLUYOR

On bir ayın sultanı Ramazan ayında, aileleri ve öğrencileri evlerinde ziyaret eden Başkan Şenlikoğlu mübarek ayın güzelliğini hemşerileriyle paylaşıyor, çocuklara da oyuncak vererek sevindiriyor.

Ev ziyaretlerinin ardından her akşam farklı bir mahallede vatandaşlarla birlikte teravih namazını kılan Başkan Aytekin Şenlikoğlu, teravih sonrası çay sohbetlerinde de vatandaşlar ile hasbihal ediyor. Ramazan ayında aileler ile bir araya gelmeyi çok çok önemsediklerini belirten Başkan Şenlikoğlu: “Ramazan, güzellikleri paylaşmak, hayatı paylaşmak, sofraları paylaşmak, hatıraları paylaşmak ve güzel hatıralar biriktirmektir. Vatandaşlarımızla iftar öncesi ve sonrası bir araya gelerek hasbihal edip ramazanın bereketini paylaşıyoruz” dedi.

Vatandaşlarla gönül sofrasında buluşmaya gayret edeceklerini belirten Başkan Şenlikoğlu: “Ramazan ayı boyunca şehrimizde ziyaretlerde bulunacağız. Ben tüm hemşehrilerimin ve İslam âleminin Ramazan-ı Şerif’ini tebrik ediyor, tuttukları oruçların ve edilen duaların kabul olmasını Allah’tan niyaz ediyorum. Adım atılmadık sokak, gönüllere dokunmadığımız hane kalmayıncaya kadar durmak yok” şeklinde konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL