Genel

Başkan Şenlikoğlu; “Bu vatan için kanını ve canını hiç düşünmeden ortaya koyan şehitlerimize karşı borcumuzu asla ödeyemeyiz”

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 14-20 Nisan “Şehitler Haftası” nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Şenlikoğlu; “Bu vatan için kanını ve canını hiç düşünmeden ortaya koyan şehitlerimize karşı borcumuzu asla ödeyemeyiz”

Başkan Şenlikoğlu mesajında: “Bu vatan için kanını ve canını hiç düşünmeden ortaya koyan şehitlerimize karşı borcumuzu asla ödeyemeyiz. Bu aziz vatanın bir çakıl toprağını dahi düşmana vermemek için canını feda eden, kurtuluş mücadelemizden bugüne bağımsızlığı, hürriyeti, vatan toprağı ve bayrağı için şehit olmayı göze alan bir millet olarak şehitlerimize olan saygımız sonsuza kadar devam edecektir” dedi.

Başkan Şenlikoğlu şöyle devam etti:

“Bu vatanı bizlere emanet olarak bırakan aziz şehitlerimize en büyük vefanın gelecek nesillere büyük ve güçlü bir Türkiye bırakarak yerine getirilebileceğini düşünüyorum. Türkiye’nin dört bir yanından gelerek toprakları için seve seve canını veren şehitlerimiz ulusal bütünlüğümüzün en önemli göstergesidir. Vatanımızı kanları canları pahasına koruyan, onurumuzu, bağımsızlığımızı tehdit eden, birlik, bütünlük ve iç huzurumuzu bozmaya çalışan her türlü direnişe karşı çıkıp bu uğurda canını feda eden tüm şehitlerimize minnet borcumuz ömür boyu ödenmez.

Vatan ve bayrak için bir an bile tereddüt etmeden canlarını ortaya koyan aziz şehitlerimize olan borcumuzu, ancak gelecek nesillere büyük ve güçlü bir Türkiye bırakmak için var gücümüzle çalışarak ödeyebiliriz. Dünyanın neresinde olursa olsun toprağın bağrında kefensiz yatan şehitlerimizi unutmayacağız. Bu düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL