Spor

Başkan Karaahmet’in Kuruluş Yıldönümü Mesajı

Giresunspor Kulübü Başkanı Hakan Karaahmet, 9 Nisan 1967 yılında yeşil-beyaz renkler ve çotanak armasıyla kurulan Giresunspor’un 55. Kuruluş yıldönümünü kutlamanın onur ve gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Başkan Karaahmet’in Kuruluş Yıldönümü Mesajı

Başkan Karaahmet, Giresunspor’un 55. Kuruluş yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

7’den 77’ye Giresun’un ortak paydası olan Giresunspor’da kulüp başkanlığı yapmanın büyük onurunu yaşadığını ifade eden Karaahmet, kuruluşundan bu yana ikinci kez süper ligde mücadele eden yeşil-beyazlı takımının Giresun ve Giresunluları en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğini kaydetti.

Karaahmet, yarım asrı aşkındır milyonlarca Giresunluya, yaşattığı şampiyonluklarla sevinç ve mutluluk olan Giresunspor’un Türkiye’nin en köklü kulüplerinden biri olduğunu belirterek şunları söyledi;

“Giresunspor tarihi boyunca nice başarılara imza atmış büyük bir kulüptür. 44 yıllık aranın ardından süper lig’e çıkma başarısı göstererek bugün ülkenin en üst ligi olan süper lig’de mücadele etmektedir. Kulübümüzün 55. Kuruluş yıldönümünü kutladığımız bugünlerde, küçük hesap ve çekişmeleri bir kenara bırakıp, birlik ve beraberlik içerisinde yeşil-beyaz renkler altında tek vücut, tek yürek olmalıyız. Gün, 44 yıl aradan sonra süper ligde mücadele eden Giresunspor’umuza sahip çıkma zamanıdır. Her şeyin üstünde, Giresun’un tek ortak paydası Giresunspor’dur. Giresunspor süper lig’de mücadeleye etmeye devam ettiği sürece Giresun her zaman üst ligde adından söz ettiren bir il olacaktır. Bizim tek amaç ve gayemiz Giresunspor’un başarısı ve yeşil-beyazlı renklere gönül veren binlerce Giresunlunun mutluluğudur.” İfadelerini kullandı.

Karaahmet, Giresunspor’a bugüne kadar emek veren başkan ve yöneticilere teşekkür ederken, ahirete intikal edenlere Allahtan rahmet diledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL