Güncel

BAŞKAN İMAMOĞLU’NDAN GİRESUN’DAKİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DESTEK

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Giresun’daki dar gelirli ailelerin çocuklarına bot ve mont desteğinde bulundu. Başkan İmamoğlu’nun gönderdiği bağışlar Giresun’da ihtiyaç sahibi bin 500 öğrenciye ulaştırıldı.

BAŞKAN İMAMOĞLU’NDAN GİRESUN’DAKİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DESTEK

Giresun’daki bot ve mont yardımlarının dağıtımı, İBB Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Yavuz Saltık öncülüğündeki ekip tarafından gerçekleştirildi. İBB ekibine CHP Giresun İl Başkanı Fikri Bilge de eşlik etti.

Anadolu’da Dayanışma Ruhu Yaşandı

İstanbul’da dezavantajlı vatandaşları destekleyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi, dayanışma hareketini Anadolu’ya taşıdı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Giresun’daki dar gelirli ailelerin çocuklarına gönderdiği bin 500 mont ve bot desteği çocukları ve aileleri mutlu etti. Bağışçıların destekleriyle her iki kente ulaştırılan bot ve montlar, alan elin veren eli görmediği dayanışma hareketini Anadolu’da yaşattı.

STK’lar ve Muhtarlıklar Ziyaret Edildi

Bot ve mont ulaştırılan çocukların yanı sıra Giresun’da muhtarlıkları da ziyaret eden İBB ekibi, dayanışma ağını güçlendirdi. Ziyaret kapsamında Giresun Bulancak Yalıköy Köyü Muhtarlığı ziyaret edildi.

“Muhtarlar Demokrasi ve Dayanışmanın Ana Unsurudur”

Giresun’daki bot ve mont dağıtımında muhtarların desteğini hissettiklerini ifade eden İBB Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Yavuz Saltık, “Yerel kamunun denetçisi olan muhtarlarımızın mahalle ve şehirlerde dayanışma olgusunun yaratılmasında önemi büyük… İstanbul’da olduğu gibi Anadolu’da da muhtarlar bizim çalışma arkadaşlarımız. Bu nedenle bizler de halkın onayıyla oluşmuş, demokrasinin yereldeki en önemli temsilcileri olan muhtarlarımızı ziyaret ederek onlardan destek aldık. Kıymetli muhtarlarımıza Ekrem başkanımızın selamlarını ilettik. Bu güzel şehirde büyük fedakârlık ve çaba gösterip, gecesini gündüzüne katarak halkın her derdine koşan her iki kentimizdeki muhtarlarımızı görmekten dolayı mutluluk duyduk. Her birine programımıza olan desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu destekleri onların destekleriyle dezavantajlı ailelerin çocuklarına ulaştırdık.” ifadelerini kullandı.

SALTIK; “Çocukları Mutlu Görmek Bizi De Mutlu Ediyor”

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun hediyelerini çocuklara ulaştırarak kalplere dokunduklarını ve onları mutlu ettiklerini söyleyen İBB Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Yavuz Saltık, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin toplumun dezavantajlı kesimlerini kucaklayan politikalarını İstanbul’un yanı sıra Anadolu’da da bağışçıların destekleriyle sürdürüyoruz. Başta yoksullar, çocuklar, kadınlar, engelliler ve gençlere destek olmaya çalışıyoruz. Hayatın getirdiği eşitsizliklere karşı insanımızı biraz olsun destekleyerek onların yüzündeki mutluluğu görmek için uğraş veriyoruz. Giresun’da bin 500 adet bot ve mont ulaştırarak çocuklarımızı çetin kış günlerinde soğuktan korumak, ailelerine de gönül rahatlığı vermek istedik. İhtiyacı olanın yanında olmayı yalnızca İstanbul’da değil Anadolu’da da sürdürmeye devam edeceğiz. Kapsayıcı, siyaset üstü ve toplumsal dayanışmaya odaklanan bir anlayıştan hareketle, dezavantajlı vatandaşlarımız için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Eşit haklara ulaşamayan vatandaşlarımıza umut olmak bizim için mutluluk verici.” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL