Yerel

Başkan Hamza Bölük; “Doğaya ve Çevreye Duyarlı Bir Borsayız”

Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Bölük, borsa olarak yönetim sistemleri ile ilgili yaptıkları çalışmaların meyvelerini almaya devam ettiklerini bildirdi.

Başkan Hamza Bölük; “Doğaya ve Çevreye Duyarlı Bir Borsayız”

Bölük yaptığı açıklamada, paydaşlarına verdikleri hizmetlerin kalitesini ve sürekliliğini, sürekli iyileştirme düsturu ile 2008 yılında başladıkları bu serüvene emin adımlarla devam ettiklerini kaydetti. Bölük, “Daha önce bilindiği gibi borsamız sırasıyla TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, TS EN ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi olmak üzere iki yönetim sistemi ile ilgili çalışmalar gerçekleştirmiş ve TÜRK LOYDU tarafından bu standartlar için belgelendirilmiştir” dedi.

Giresun Ticaret Borsası Başkanı Bölük, son olarak, uzun zamandır devam eden TS EN ISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistemi çalışmaları ve TÜRK LOYDU tarafından gerçekleştirilen belgelendirme denetiminin neticelendirildiğini ve Giresun Ticaret Borsası’nın belge almaya hak kazandığını belirterek; “Giresun Ticaret Borsası olarak şu an itibari ile bahsettiğimiz 3 yönetim sisteminden de belgelendirilmiş olmanın haklı gururunu yaşamakla birlikte bu sistemlerin bizlere yüklediği sorumluluklarında farkında olduğumuzu ifade etmek isteriz. Özellikle Çevre Yönetim Sistemi ile ilgili sorumluluğumuzun sadece Borsamızın bulunduğu yerleşke ile ilgili olmadığını; atık yönetimi, ayrıştırması, bertarafı gibi kritik konularda, tüm yaşam alanlarına ve topluma olan sorumluluğumuz ve yükümlülüğümüz olduğunun bilincindeyiz” dedi.
“Kurum olarak doğaya ve çevreye duyarlı çalışmalar ve projeler geliştirme kültürümüz olduğunu; TANAP Sosyal ve Çevresel Yatırım Programı kapsamında gerçekleştirdiğimiz Güneş Enerjisinden Elektrik Enerjisi Üretimi projesi ile gösterdiğimizi düşünüyoruz” diyen Bölük; “Ancak bu kültürümüzü son olarak belgelendirildiğimiz TS EN ISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistemi standartları ile perçinleyeceğimizden herkesin emin olmasını dileriz. Bu minvalde, hedeflerimiz doğrultusunda, yönetim sistemleri halkalarının daha da genişlemesi ve işlevsel bir entegre yönetim sistemine evrilmesi adına, çalışmalarımızın ve yatırımlarımızın devam edeceğini ifade etmek isterim.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL