Spor

Başkan Hakan Karaahmet’in Yeni Yıl Mesajı

Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet, 2022 yılının tüm insanlığa barış, sağlık ve huzur getirmesini dilerken yeni yılın, Giresunspor ailesinin birlik beraberlik içerisinde hayallerine bir bir ulaşacağı başarılarla dolu bir yıl olmasını temenni etti.

Başkan Hakan Karaahmet’in Yeni Yıl Mesajı

Karaahmet, “Başarılarla dolu bir yılı daha bitiriyoruz. Geride bıraktığımız yıl içerisinde, 7’den 70’e gönül verdiğimiz, varlığıyla ayakta durduğumuz Giresunspor’umuz 44 yıl sonra Süper Lig’e yükseldi. Kalıcı olmak hedefiyle çıktığımız Süper lig yolculuğuna ise taraftarlarımızın desteğiyle emin adımlarla devam ediyoruz.” dedi

Başkan Karaahmet, 2022 yılında bütün insanlığı etkileyen Covid-19 pandemisinin artık geride kalmasını dileyerek, “Covid… Hepimizi birbirimizden uzaklaştırdı. Sevdiklerimizi bizden aldı. Maalesef yeni yıla da covid tehdidinin altinda giriyoruz. Ailemizle, sevdiklerimizle, dostlarımızla doya doya kucaklaşmayı inanılmaz bir şekilde özledik. İnşallah pandeminin son bulduğu sağlıklı günlerde doya doya bir arada bulunacağımız bir yılı yaşarız.

Bu yıl Süper Lig’de güzel başarılara imza atıp, sezonu tamamladıktan sonra; her zaman desteğini arkamızda hissettiğimiz büyük Giresunspor Taraftarıyla el ele, kol kola, sarılarak içimizdeki hislerimizi dışarıya vuracağız.” dedi.

Başkan Karaahmet, taraftarlarımıza seslenerek, “2021 yılında zaman zaman pandemi nedeniyle sizlerden uzak kalsak da, büyük gücünüzü hep yanımızda hissettik. Bu salgın, herkesi hem maddi hem manevi anlamda etkiledi.Dolayısıyla spor kulüpleri de bu süreçten oldukça etkilendi. Ama biz sizlerden aldığımız güç ve destekle şartlar ne olursa olsun mücadele ederek bu zor süreci en az hasarla atlatmayı başaracağız.” dedi.

Bu vesileyle, yeni yılın büyük Giresunspor camiasına, ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor,birlik beraberlik içerisinde nice başarılarla geçireceğimiz, Pandemiden ve onun etkilerinden uzakta sağlıklı ve mutlu bir yıl dileğiyle yeni yılınızı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL