Güncel

Başkan Görgülüoğlu’ndan Girişimci Kadınlara Ziyaret

Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu, Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel’in destekleriyle Piraziz Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi tarafından Girişimci kadınlara yönelik Piraziz’de gerçekleştirilen eğitimi yerinde ziyaret etti.

Başkan Görgülüoğlu’ndan Girişimci Kadınlara Ziyaret

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Görgülüoğlu; “İlçemizin gururu Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Sn. Enver Yücel’in destekleriyle Piraziz Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi tarafından Girişimcı kadınlara yönelik ilçemizde gerçekleştirilen Eğitimi yerinde ziyaret ettik.

Piraziz Yünleri Eğitimi ve Sanayi Projesi kapsamında Giresun ve yaylalarında yetişen koyunlarımızın yününden katma değerli ürünler elde edip hem kadınlarımıza istihdam sağlamak hem de çöpe giden yünlerin ekonomiye katkı sağlaması amacıyla eğitim gören kursiyerlerimizin çalışmalarını inceleyip, kendilerine her zaman destek vereceğimizi bildirdik.

Bu anlamlı projenin gerçekleşmesine öncülük eden kıymetli büyüğüm Sn. Enver Yücel’e ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL