Güncel

Başkan Eroğlu, Giresunlular İle Bir Araya Geldi

İYİ Parti Giresun İl Başkanı Eroğlu, Mehmet Halil Hayta’nın organizesinde bölgede kurulu bulunan Giresun STK Başkan ve yöneticilerinin davetli olduğu programda Gaziosmanpaşa’da hemşehrileri ile bir araya geldi. Program ile ilgili..

Başkan Eroğlu, Giresunlular İle Bir Araya Geldi

İYİ Parti Giresun İl Başkanı Eroğlu, Mehmet Halil Hayta’nın organizesinde bölgede kurulu bulunan Giresun STK Başkan ve yöneticilerinin davetli olduğu programda Gaziosmanpaşa’da hemşehrileri ile bir araya geldi.

Program ile ilgili bir konuşma yapan Mehmet Halil Hayta, “İYİ Parti’nin Giresun İl Başkanı Sayın Abdulkadir Eroğlu’nu bölgemizde ağırlamak istedik. Başkanımızın samimi ve içten konuşmaları için teşekkür ediyoruz. İnşallah kendileri ile daha sonra tekrar bir araya geleceğiz.” dedi.

İYİ Parti Genel Merkez Sendikalardan Sorumlu Koordinatör Dr. Hasan Pekdemir’de yaptığı konuşmada yıllarca sendikacılık yaptığını, bugün siyasette İyi Parti’yi tercih ederek çalışmaya devam ettiğini belirterek Giresunlu hemşehrileri olmaktan mutlu olduğunu ifade etti.

İYİ Parti Giresun İl Başkanı Abdulkadir Eroğlu’nun ise yaptığı konuşmalarda samimi ifadeleri dikkat çekti. Eroğlu, Giresun’un belli başlı sorunlarına dikkat çekerken, “Bütün illerin çevre yolu günyedne geçiyor. Bir Giresun’da sahilden çevre yolu geçiyor. Bu yol acilen güneyden geçmelidir. Dereli Şebinkarahisar yolunda devlet 150 senedir uğraşıyor, bitmedi.” ifadelerini kullandı.

Giresunluların İstanbul’da siyasi partilerde görev almaları gerektiğini ifade eden Başkan Eroğlu, İstanbul siyasetinde Giresunlu azlığına dikkat çekti. Eroğlu, Giresunlu hemşehrilerinin siyasette daha fazla olmaları için önümüzdeki süreçte daha etkin rol almayı hedeflediğini ifade etti.

Programa katılan herkes tek tek söz alarak Giresun ve siyaset ile ilgili düşüncelerini aktardılar. Gayet verimli geçen toplantı samimi ve uzun bir sohbet ortamında devam etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL