Siyaset

Başkan Eroğlu; “Ekonominin de, Memleketin de Tek Çaresi Hemen Seçimdedir”

İYİ Parti Giresun İl Başkanı Abdulkadir Eroğlu, 19 Aralık Pazar günü İYİ Parti Ankara Milletvekili Koray Aydın tarafından, İYİ Parti’ye yeni katılan vatandaşlara rozet takılacağını duyurdu.

Başkan Eroğlu; “Ekonominin de, Memleketin de Tek Çaresi Hemen Seçimdedir”

İYİ Parti Giresun İl Başkanı Abdulkadir Eroğlu gazetemize yaptığı açıklamada;

“19 Aralık Pazar saat 13.00 da teşkilat başkanı ve Ankara Milletvekilimiz sayın Koray Aydın’ın katılacağı geniş katılımlı bir tören yapılıp, partiye yeni katılan arkadaşlarımıza sayın milletvekilimiz Koray Aydın tarafından rozet takılacaktır.

Katılımın üst seviyede yaklaşık 500 kişi olacağı öngörülmektedir. Son aylarda partimize yoğun bir ilgi sizler tarafından da farkedilmiş olacaktır. Üye sayımız her geçen gün artmakta ve de üye olmak isteyenler kendileri gelmektedir. Daha çok AKP’den istifa vardır. Sahil ilçelerinde ve köylerde akp ye ilgi kırılmıştır. Önümüzdeki dönemde buna paralel olarak köylere öncelik verilmesi düşünülmektedir.” dedi.

Açıklamalarında erken seçime de değinen Başkan Eroğlu;

“AKP nin memleketi yönetemediği açıktır. Döviz tutulamamakta, ekonomiye güven sıfır olup, hükümete güven kalmamıştır. Ekonominin de, memleketin de tek çaresi hemen seçimdedir. Seçim olunca en azından hükümeti kuran güven tazelemiş olacaktır. Hukukun olmadığı yerde güven de adalet de olmaz adalet olmazsa devlet olmaz.

Enflasyon devletin tüik rakamlarındaki gibi hiç değildir. Kimse de inanmamaktadır. Enflasyon rakamlarını ENAG bağımsız enflasyon araştırma grubundan takip etmek lazımdır. Enflasyon yüzde 50 dir. Yılbaşında memur ve emeklilere en az yüzde 50 enflasyon yüzde 10 da refah payı ile yüzde 60 zam verilmelidir. İşçi köylü ve emekli bu ekonomik şartlarda ezilmişlerdir. Derin yoksulluk diye ekonomiye yeni bir kavram eklenmiştir. 5 milyon kişi işsizdir. Ekonomik sıkıntı esnafı bunaltmış ve icralık dosyalar 5 milyon kişi  artmıştır.

İnşallah iktidarımızla bu adaletsiz gidişe ve fakirliğe son vereceğiz. Bu vesile ile sayın teşkilat başkanımız KORAY AYDIN bey’e hoşgeldiniz diyorum.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL