Güncel

Başkan Emür’den Yarıyıl Tatili Mesajı

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, 2021-2022 eğitim öğretim döneminin yarısının sona ermesi dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı.

Başkan Emür’den Yarıyıl Tatili Mesajı

Başkan Emür” Öğrencilerimizin ve anne-babaların heyecanla beklediği karnelerle birlikte tatil dönemine de girmiş bulunuyoruz. Karne, sadece öğrencinin değerlendirilmesi için bir vasıta değildir. Aynı zamanda öğrencinin merkezinde olduğu tüm eğitim bileşenlerinin değerlendirilmesinin de bir yoludur.

Başarılı olmak, sorumluluk duyma, planlı çalışma, ulaşılabilir hedeflere sahip olma ve kararlılık zorunluluğu vardır. Hepsi birbirine bağlı etkenlerdir. Sevgili çocuklar, karne alacağınız için çok sevinçli ve heyecanlı olduğunuzu biliyorum. Notlarınız ne olursa olsun ailenizin, öğretmenlerinizin, büyüklerinizin hepimizin sizi sevdiğimizi ve önemsediğimizi bilin. Belediye olarak eğitime yönelik çalışmalarımızı yaparken tek amacımız çocuklarımızın iyi bir geleceği olması. Onların ileride güzel yerlere gelmesi için biz de önemli hizmetler veriyoruz. İlköğretim çağından başlayarak tüm eğitim yaşamı boyunca farklı destekler ile çocuklarımızın yanındayız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, iyi tatiller diliyorum.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL