Güncel Yerel

Başkan Emür’den Bir Dizi Ziyaret

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çalgan, İl Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim Karaca, İl Jandarma Komutanlığı  Jardarma Kd. Albay Özgür ÖZER, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım’ı ziyaret etti.

Başkan Emür’den Bir Dizi Ziyaret

Başkan Emür ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada; “Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne atanan Sayın İsmail Çalgan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.

Gençlik ve Spor Bakanlığımızın ilçemize yaptığı yatırımlar ile ilgili istişarelerde bulunduk. Kendisine nazik misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eder, görevinde başarılar dilerim. İl Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim Karaca’yı makamında ziyaret ettik. Yapılacak hizmetler ile ilgili istişarelerde bulunduk. İl Jandarma Komutanlığı  J.Kd. Albay Özgür Özer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Hoş sohbeti ve misafirperverliği için teşekkür ediyorum ve  yeni görevinde başarılar diliyorum. Jandarma Bölge Komutanımız Tümgeneral Selçuk Yıldırım’ı ziyaret ettik. Değerli Komutanımıza misafirperverliği için teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar dilerim’’ dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL