Güncel Yerel

Başkan Emür’den 23 Nisan Mesajı

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102. yılında bir mesaj yayınladı.

Başkan Emür’den 23 Nisan Mesajı

Başkan Emür mesajında;

“23 Nisan 1920’de açılan Gazi Meclisimiz, kurulduğu andan bugüne kadar geçen süre içerisinde Devletimizin, Cumhuriyetimizin ve Demokrasimizin en büyük teminatı olmuştur. Sahip olduğumuz şanlı tarihimizi çok zor şartlarda kazanılmış bir zaferin sonucu olan Cumhuriyetimizi, birlik ve beraberliğimizi koruyarak, toplumsal barışı sürekli kılarak aydınlık yarınlara emin adımlarla ilerleyeceğiz.

Yarınımızın en büyük güvencesi olan çocuklarımızın, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, toplumumuzun her alandaki ileri atılımlarına öncülük yapacak, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu olacaktır. Görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı, çağdaş düşünceli insanlar olarak yetişmesi, çocuklarımızın barış ve huzur içinde yaşayacağı bir ülke bırakmak için çalışmaktan bir an bile vazgeçmeyeceğiz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dünyada çocuklara armağan edilen barışın ve kardeşliğin simgesi olan ilk ve tek bayramdır.

Bu vesileyle, TBMM’nin kuruluşunda ve Kurtuluş Savaşımızın kazanılmasında emeği geçen başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyorum. Yarının teminatı olan çocuklarımız; Türkiye’yi bugünkü seviyeye getiren nesillerin izinden gideceğinize, ülkenin huzuru, refahı ve gelişmesi için zorluklar karşısında yılmayacağınıza inancımız tamdır. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102’inci yılını bir kez daha tebrik ediyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL