Güncel Yerel

Başkan Emür’den 19 Mayıs Mesajı

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Emür’den 19 Mayıs Mesajı
“19 Mayıs 1919 günü, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün yaydığı inanç ve kararlılıkla başlayan Milli Mücadelenin, insanlarımızın el ele vererek kuracağı aydınlık geleceğin başlangıcının tarih sayfalarına altın harflerle yazıldığı gündür.
Bağımsızlık ve özgürlük savaşını fiilen başlatan 19 Mayıs, Türk milletinin uyanışının sembolüdür.
19 Mayıs 1919, milletimizin kendi topraklarında, bağımsız olarak yaşama kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği kutlu İstiklal yürüyüşünün başlangıcıdır.
Türkiye Cumhuriyeti, istiklal şuuruyla yetişen gençlere emanet edilmiştir ve dünyadaki ilerleme yarışında ülkemizin en büyük güvencesi, milletimizin sahip olduğu en büyük zenginliktir.
Çünkü Türkiye’nin istikbali, milletimizin umudu ve göz bebeği olan gençlerimizin omuzları üzerindedir. Ülkemizin gurur kaynağı olan gençlerimiz ise her zaman ulusumuzun güvencesi olacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize ise minnetlerimizi sunuyorum. Türkiye’nin, Atatürk’ün, bize ve gençlerimize armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL