Anma

Başkan Emür; “Büyük Önder Atatürk’ün aydınlattığı ve çizdiği yol, her zaman hedefimiz olacaktır”

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84. yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Başkan Emür; “Büyük Önder Atatürk’ün aydınlattığı ve çizdiği yol, her zaman hedefimiz olacaktır”

Başkan Emür mesajında şu ifadelere yer verdi; “Atatürk, Kurtuluş Savaşı ile Türk Milletinin bağımsızlığının kılavuzu olan, dünya tarihine damga vuran bir lider olarak tarihe adını altın harflerle yazdırmıştır.
Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kahraman milletimiz, kendisine vurulmak istenilen esaret zincirlerini parçalamakla kalmamış, çağdaş bir devletin gereklerine de kavuşmuştur. Onun hedeflerinde yer alan ”Güçlü Türkiye” hedefine ulaşabilmek için bugün bizler de mücadele etmekteyiz. Bu hedeflere tam anlamıyla varabilmek adına ülkenin evlatları olarak elimizden geleni yapmaktayız. Türkiye’nin çağdaş uygarlık düzeyine ulaşması için en büyük atılımların öncüsü olan ve ülkemizin barış, huzur içinde gelişmesine ve ilerlemesine yön veren Büyük Önder Atatürk’ün aydınlattığı ve çizdiği yol, her zaman hedefimiz olacaktır.
Cumhuriyetin erdemine ve temel değerlerine yürekten inanmanın, Mustafa Kemal Atatürk’ün; düşünce ile eylemlerinin anlamını özümsemiş olmanın gururu ve bilinciyle Ulu Önderimizin aramızdan ayrılışının 84. yıldönümünde bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. “

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL