Siyaset

BAŞKAN ÇELİK; “MİLLET BİZİ ÇAĞIRIYOR! BİZDE HAZIRIZ”

İYİ Parti Bulancak İlçe Başkanı Nesim Çelik, ekonomik anlamda değerlendirmelerde bulundu.

BAŞKAN ÇELİK; “MİLLET BİZİ ÇAĞIRIYOR! BİZDE HAZIRIZ”

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İYİ Parti Bulancak İlçe Başkanı Nesim Çelik;
“ Ülkemiz, iyi yönetilmemenin sonucu ekonomik anlamda çok sıkıntılı sürece girmiştir. Artık günü birlik yapılan suni solunumların milletimiz nezdinde çözüm adına bir karşılığı yoktur. Bu var olan problemler, her gün farklı gündemler oluşturularak geçiştirilmeye çalışılmaktadır. Her gün ülkede ‘Ben ekonomistim’ diye farklı kişiler ortaya çıkıyor. Cumhurbaşkanı çıkıyor; faiz sebebi enflasyon diyor, faiz düşürülüyor… Enflasyon var olandan yukarı çıkıyor. Maliye bakanı ‘Gözlerime bakın’ diyor; boş gözde ne olacak, enflasyon yine yukarı çıkıyor. Çünkü alacağı faiz düşürme kararını devlet yönetiminde hiçbir görevi olmayan kardeşi bir gün önceden basına açıklıyor. Erzurum Belediye Başkanı çıkıyor; ‘Ben ekonomistim’ diyor, bakan beye, ‘Bu uygulamaya konan para politikasını ben önerdim.’ diyor. Sonuç ortada, vatandaşımız her gün biraz daha fakirleşiyor. Devlet yönetimi ciddiyet ister, birilerinin teklif ve önerilerini açıklamalarıyla olmaz.
Siz Milletimizden yetkiyi alıp iktidara geldiğimizde, en donanımlı, en tecrübeli ve vizyoner kadrolar ile ülkemizi yöneteceğiz. Bizim rakibimiz hata yapan bu iktidar olmayacak. Rakibimiz dünyanın gelişmiş ülkeleri olacak. İYİ PARTİ iktidarında dünya basınında ülkemizin dertleri, sıkıntıları konuşulmayacak! Onun yerine, tarımda, eğitimde, sağlık da Türkiye modeli konuşulacak. Demokraside, fırsat eşitliğinde, teknolojik dönüşümde Türkiye modelleri konuşulacak. Biz bu yola çıkarken siz milletimize; Sesi çıkmayanın sesi olacağımıza, fakir, fukaranın ezilmesine engel olacağımıza söz verdik. Evini geçindiremeyen babanın, çocuğunu doyuramayan ananın, derdine derman olacağımıza söz verdik.
Haksızlık karşısında susan olmayacağız. Milletimizin hakkını yandaşlara yedirmeyeceğimize, verilen sözleri unutturmayıp emeklinin, öğretmenin, polisin, sağlık çalışanının haklarını arayacağımıza söz verdik. Ahlakı kadın üzerinden tanımlayan bu çökmüş, çürük zihniyete son vereceğiz. Her gün artan şiddete, cinayetlere karşı, ‘Enesleri, Dilaraları’ koruyup, yaşatacağımıza söz verdik. Maden şehidinin yakınına tekme atan danışmana, 6.000 avro maaş veren bu düzeni değiştireceğimize söz verdik.
İYİ PARTİ olarak söz verdik, sözümüzün arkasındayız. Allah’ın izniyle iktidarımızda milletimizi; zengin, mutlu ve huzurlu yaşanabilir bir Türkiye’ye kavuşturacağız. Alan ve saha çalışmalarımızda biz ‘görüyor ve duyuyoruz’… Millet bizi çağırıyor… Herkes emin olsun ki BİZ HAZIRIZ! BİZ ÇÖZERİZ! BİZ AYDINLIK. BERRAK BİR TÜRKİYE İÇİN BURADAYIZ…” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL