Güncel

Başkan Çelik; “Hesap Günü… Neredeyiz? Nereye Gidiyoruz?”

İYİ Parti Bulancak İlçe Başkanı Nesim Çelik, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla açıklamalarda bulundu.

Başkan Çelik; “Hesap Günü… Neredeyiz? Nereye Gidiyoruz?”

Başkan Çelik yaptığı açıklamalarda; “Salgın süresince her şeyini ortaya koyarak insanlarımızın sağlığı için mücadele veren doktorlarımıza, sağlık çalışanlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Başta doktorlarımız olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Dünya Tıp Bayramını kutluyoruz. Bu çalışanların problemi var ise problemini tetkik ederek çözmek yerine, nereye gidiyorlarsa gitsinler demek sorumluluk sahibi yöneticilerimize hiç yakışmadı… Cephede savaş veren sağlık ordumuzun azmini, kararlılığını, fedakarlığını gören yaşayan bilir. Bu ancak milletini, vatanını çok seven neferlerin hizmet anlayışıdır. Pandemi döneminde, hayatını feda ederken alkışlanan sağlıkçılarımız, iş haklarını aramaya geldiğinde, kapının gösterilmiş olması çok yanlış bir tutum olmuştur. Birilerinin gideceği doğrudur… Ama bu giden sağlık çalışanlarımız olmayacaktır. Her şeyi çimentoyla, demirle, betonla ölçen zihniyete sahip insanlar gidecektir. Bizi yönetenler şunu iyi bilmeliler ki… Şifa betonlarda değil, onurla görevini yapan sağlık çalışanlarımızın   ellerindedir. Çalışan her insan hak ettiğini almalıdır. Yaptığınız yollar, hava limanları, hastaneler için hazineden para çıkmayacak dediniz, verdiğiniz ‘garantiler’ sonrası her ay hazineden milyar dolarlar ödeniyor. Bu vesileyle yandaşı zengin etmek bu millete kesilen ceza değil midir?

İnsanlarımız artık fiyat ve zam takip etmekten yoruldu. Mutfaktaki yangın her taraftan görülüyor. Cumhurbaşkanı, isimleri değiştirmekle bu yangına çareyi bulacağını sanıyor. Herkes ‘ben ekonomistim’ diyor. İlerleyen zamanlarda yine yanlış yönlendirildim, kandırıldım diyebilir… Aslında çare olan, bu durumlara sebep olan, iktidarın ve yönetenlerin gitmesidir. Bu iktidarın gitmesi demek ülkenin nefes alması demektir. Sandığı getirseler, millet reçetelerini yazdı… Gereğini yapacak…

Mevsimin özelliği tabi ki kar yağacak ama ilçemiz Bulancak’ta bile kısa sürelide olsa yağan kara teslim olduk. Cenazesi olan vatandaşlar ve cenazeye gidecek vatandaşlar ulaşımda büyük sıkıntılar yaşadılar. Ulaşamadan geri dönmek zorunda kaldılar. Konuşurken her şeye çare olanlar sıkıntı olunca ortalarda gözükmüyorlar. Bu durum bizi yönetenlerin ayıbıdır. Millete yardım etmek, sıkıntılarını çözmek yönetenlerin asli görevidir. Gerekirse 24 saat görev yapılır. İnsanlar mağdur edilmez, zaten neresinden tutsanız elinizde kalıyor. Beton ile güzelleştiklerini sananlar, sadece yandaşı zengin ettiklerini bilsinler, yarın bunun bir hesabı da olacaktır! Millet, kendisini yok sayıp; soyanları hesap günü hiç unutmaz. Kar süresince elektrik kesintileri insanlarımızın canını sıkmış, yapılan çalışmalar hizmet anlamında insanlarımızı çok yormuştur. Gün ışığında sokak lambalarının yanık olmasını da hiç anlayamıyoruz. Sokak lambalarının ücretini AKSA kendisi mi ödüyor? Milletin malını çarçur etmeye kimsenin hakkı yoktur. Sorumluluk sahibi yöneticileri görevlerini yapmaya davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL