Ekonomi Genel Güncel

Başkan Çelik; “2022 Yılının Sabahına Hüzünlü Uyanış”

İYİ Parti Bulancak İlçe Başkanı Nesim Çelik; “2022 yılının, milletimiz için hiç iyi başlamadığını yılbaşı sabahı herkes gördü, zar zor geçinen vatandaşlarımız için çok kötü oldu. Yapılan zamlar iğneden ipliğe her şeye bir ayar yapılacağının göstergesidir.” dedi.

Başkan Çelik; “2022 Yılının Sabahına Hüzünlü Uyanış”

Başkan Çelik 2022 yılının ilk günün de yapılan zamlara tepki gösterdi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Çelik; “Bir memleket isterim; insanları mutlu, huzurlu, bir memleket isterim; insanları yarın endişesi taşımasın, bir memleket isterim; akşamdan sabaha zam olmasın. 2022 yılının, milletimiz için hiç iyi başlamadığını yılbaşı sabahı herkes gördü, zar zor geçinen vatandaşlarımız için çok kötü oldu. Yapılan zamlar iğneden ipliğe her şeye bir ayar yapılacağının göstergesidir. Ülkede herkes geçinebilmek için nasıl yaparım da geçinebilirim yolunu aramaya başlamıştır. İnsanlarımız için, 2022 yılının zor bir yıl olacağı daha ilk günden kendini göstermiştir. Belirlenen asgari ücret, çalışanın eline geçmeden yok hükmünde olmuştur. Vatandaş “asgari ücret artmasa, bu zamlar olmasa“ daha iyi olurdu diyor. Daha ilk günden eski günleri aramaya başladık.
Her gün ülkede yeni bir gündemle güne başlıyoruz. Memur ve işçi alımları ülkede, kanayan bir yara haline gelmiş. Artık bu durum insanlarımızın içini acıtmaktan öte insanlarımızı kanser etmiştir. Bir yerde çalışmak için müracaat eden kişi torpil için AKP li veya TÜGVA lı bir yönetici bulmaya çalışmaktadır. Ülkem adına ne kadar üzücü bir durum. Bu nasıl bir adalet anlayışıdır. Bu ülkede hak eden hak ettiği yerde çalışamayacak mı? Kul hakkının ilmini almış yöneticilerimiz bu hakkın altından nasıl kalkacaklardır. 2021 yılının son günlerinde, öğretmen atamaları için yapılan mülakat ülkem için utanç tablosudur. Aslanı kediye boğdurmak ne biçim bir anlayıştır. Eğitim Fakültesinden mezun olmuş bir öğretmen için, be arkadaş! Neyin mülakatını yapıyorsun. Bunu yaparken neyi ayıracaksın? Ne sakınca gördün? Bir planlama yapmadınsa, iyi yetiştirme imkânı sunmadınsa, kabahat bu öğretmenlerimiz demi? İnsanların duyguları ile oynamaktan vazgeçin. Adınıza yakışan adaletse, sizden bunu bekleriz. Olması gerekeni yapın… Birazcık varsa, vicdanınızın sesini dinleyin. Milletimiz size beddua etmekten yoruldu.
Aslında, ülkede her şey çözüm bekleyen büyük bir yumağa dönmüş… Bunun yolu da sandık ve seçimdir. İnsanlarımız daha fazla zarar görmeden bu tercihi bizi yönetenler millete sunmalıdırlar. Bu duygu ve düşüncelerle 2022 yılının siz vatandaşlarımıza İYİLİK, SAĞLIK, HUZUR, MUTLULUK ve ADALET getirmesini dilerim.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL