Siyaset

Başkan Bilge’den, Milletvekili Öztürk’e Tepki!

CHP Giresun İl Başkanı Fikri Bilge, AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk’ün, “ Hükümet popülist politikalar yapsaydı ki çok kolaydı, faizi 2 puan artırırdı, döviz 5 liraya düşerdi” sözlerine tepki gösterdi.

Başkan Bilge’den, Milletvekili Öztürk’e Tepki!

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Bilge; “Giresun AK Parti Milletvekili Cemal Öztürk Bey’in TBMM plan bütçe görüşmelerinde “hükümet popülist politikalar yapsaydı ki çok kolaydı, faizi 2 puan artırırdı, döviz 5 liraya düşerdi, belki günü kurtarırdık ama geleceği kaybederdik” dediği beyanını esefle kınıyorum. Bu ekonomik bakış açısından, vatandaşın cebini düşünen değil, kendi yaratmış oldukları zenginleri daha çok zengin yapan bir tablo ortaya koymuşlardır. Bu tablo, bugün ülkemizin ekonomik krize nasıl sürüklendiğinin resmidir.
Sn. Öztürk dövizi artırarak kimin geleceğini kurtardınız? Bundan tam 5 yıl önce aylık 475 dolar alan asgari ücretlinin geliri bugün 225 dolara düşmüştür.Vatandaşın, üreticinin, emekçinin, köylünün, esnafın, memurun geleceğini batırdığınıza göre her zamanki gibi yine 5’li çete, Sancak Holding ve şürekasının mı geleceğini kurtardınız.Fakirliğimizi satmaya hazırlanan bir iktidar ile karşı karşıyayız.Çalışanlarımızın, işçilerimizin emeklerini daha da değersizleştirerek, ucuz emek olarak, emperyalist güçlere satacağınızı artık açık bir dille söylüyorsunuz.
Sn. Öztürk; simit çay hesabıyla iktidara gelenler bugün diyorlar ki “biz soğan ekmek yemeye hazırız”. Kusura bakmayın vatandaşımız uzun zamandır soğan ekmek yiyor.Sizin sarayda oturan reisiniz ve sarayın etrafında yıllardır ballı ihale alıp ülkemizi sömürenlerin, o beşli çete, Sancak Holding ve şürekasına iş güç verenlerin soğan ekmek yeme zamanı geldi de geçiyor bile!Bu ülkede soğan ekmek yenecekse artık siz yiyeceksiniz, vatandaş yemeyecektir.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL