Siyaset

Başkan Bektaşoğlu; “İYİ Parti İl ve İlçelerde Yerel Seçimlere Hazırdır”

İYİ Parti İl Başkanı İsmail BEKTAŞOĞLU, yerel seçimlere doğru giderken Giresun’un bitmek bilmeyen sorunlarına değindi.

Başkan Bektaşoğlu; “İYİ Parti İl ve İlçelerde Yerel Seçimlere Hazırdır”

“İYİ Partimiz 3. Olağan kongresini yapmıştır. Kongrede Genel Başkanımız, Meral AKŞENER partimizin yol haritasını net bir şekilde çizmiştir” diyerek konuşmaya başlayan Başkan Bektaşoğlu;

“Bu zamana kadar İYİ Parti eşitlik, adalet duygusuyla mücadelesini sürdürmüştür. Türkiye Cumhuriyetinin bozulan dengelerini ve Devletin Devlet olabilmesi için Adalet, Yargı yani Demokrasinin bozulan erkler halkasını onarmak için siyasi mücadelemizi dün olduğu gibi bugün de Liderimiz Meral AKŞENER önderliğinde sürdürülecektir.

Önümüzde yerel seçimler var. Bu yerel seçimde, bu güzel ilimizin birçok sorunu var. 21 Yılda yapılmayan şehir içi trafiği şehre giriş (Dal-Çık) ve sahil düzenlemesi, ilin sorunları, hatta Güney Çevre Yolu projeleri olduğu gibi durmaktadır.

İYİ Parti olarak tek hedefimiz, bu sorunların tamamının farkında olan bizler, yerel seçimlere adayımızla tek başına girmek için teşkilatlarımızla görüşme halindeyiz. İYİ Parti İl ve İlçelerde seçimlere hazırdır, en kısa zamanda adaylarını biz değerli Giresun halkına tanıtacaktır.” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL