Siyaset Yerel

Başkan Bektaş; “Satılan yerlerin paraları nerede?”

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Merkez İlçe Başkanı Murat Bektaş, Giresun Belediyesi’nin tarihinin en kötü yönetimiyle yönetildiğini söyledi.

Başkan Bektaş; “Satılan yerlerin paraları nerede?”

“Zihniyet yapma değil yapılanı satma zihniyeti” diyen Bektaş, yaptığı açıklamada; “Giresun Belediyesi tarihinin en karanlık günlerini yaşıyor. Belediye Başkanı Giresun’da belediyeye ait hiçbir taşınmaz bırakmadı. Şimdi de yeni yapılan hastanenin karşısındaki yeşil alan statüsündeki araziyi 58 parsele ayırdıktan sonra satmak için meclise getirdi. Üyelerimizin ret oyuna karşılık satış için Belediye Başkanı’na yetki verildi. Göreve geldiği ilk günden bu yana bir çok taşınmazı belediyeye kaybettiren bu zihniyetin Giresun’u yönetme ihtimali kalmamıştır. Özel İdare bir yandan Belediye bir yandan kamu kurum ve kuruluşları bir yandan kaldırım dahil parsel parsel satmadık yer bırakmayan Ak Parti zihniyetinden vatandaşlarımız oldukça bunalmıştır.” dedi.
Merkez İlçe Başkanı Bektaş, satılan yerlerin paralarının nerelere harcandığını Giresun halkına anlatmak zorunda olduklarına vurgu yaparak; “Şehrimize bakıyoruz 3.5 senedir bir ilerleme göremiyoruz. Belediye Başkanına çağrımızdır, madem hizmet yapamıyorsunuz mevcut kaynakları satmayın ve görev sürecinizin 1.5 yılında belediyemizi borçlandırmayın” şeklinde konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL