Güncel Yerel

Başkan Bektaş; “Reklam Peşin Hizmet Taksitle”

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Av. Murat Bektaş uzun süredir tamamlanamayan elektrik hatlarına tepki gösterdi.

Başkan Bektaş; “Reklam Peşin Hizmet Taksitle”

“Reklamı peşin yapıp hizmeti taksitle yapıyorlar” diyen Başkan Bektaş açıklamasında; “Geçtiğimiz yıl Kasım ayında elektrik ve doğalgaz hatlarının yer altına alınması için çalışma başlatılmıştı. Kazı çalışmalarının uzun sürmesi nedeniyle Atatürk Bulvarı ve Kumyalı Bölgesinde yaşayan vatandaşlarımız çukurları, hendekleri aşmak zorunda kalarak mağdur olmuş ancak hizmet yapılacak diyerek sabretmişti.

Aradan geçen uzun sürede kazı çalışmaları bitmesine rağmen elektrik direklerinin dikilmediğini, kablo ve borularının ulu orta bırakıldığını ve tehlike saçtığını görüyoruz.
Vatandaşlarımız kendi önlemlerini kendileri alarak çukurların etrafını kendi imkanları ile çevirdiklerini, özellikle  gece vakti  kaldırımda yürürken açıkta bırakılan kalın demir ve kabloların tehlike saçtığını ve kimsenin ilgilenmediğini ifade ettiler. Geçtiğimiz hafta Giresun Valisi Sn. Enver Ünlü ile bir araya gelen AKSA yetkilileri ile bu konuların da görüşüldüğünü umut ediyoruz.
Öte yandan AKSA yetkililerini göreve, Giresun Belediyesi yetkililerini ise  “Biz  kaldırım taşımızı döşedik, reklamımızı yaptık bunlar AKSA’nın işi’ demekten ziyade sorumluluk üstlenip konuyu takip etmeye davet ediyoruz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL