Yerel

Başkan Aytekin Şenlikoğlu’na Ödül

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, AK Parti Yerel Yönetimler ile Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlıkları tarafından düzenlenen “AK Parti Yerel Yönetimler Kültür Sanat Kongresi’ne katıldı.

Başkan Aytekin Şenlikoğlu’na Ödül

‘Geçmişten Geleceğe Kültürel Bağların Oluşması’ ile Gelenek ve Göreneklerin devamlılığının sağlaması ile ilgili Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ödüle layık görüldü.
AK Parti Yerel Yönetimler ile Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlıkları tarafından Kızılcahamam’da, “AK Parti Yerel Yönetimler Kültür Sanat Kongresi” düzenlendi.
Yerel yönetimlerin kültürel çıktılarının değerlendirildiği ve sonraki yılların kültür-sanat faaliyetlerinin yol haritasının çıkarıldığı kongreye Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu da katıldı.
Kongrede, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Grup Başkanvekili ve eski Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, eski Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Şen ve Hamza Dağ’ın yanı sıra yazar, tarihçi, kültür ve sanat insanları konuşma yaptı.
‘Geçmişten Geleceğe Kültürel Bağların Oluşması’ ile Gelenek ve Göreneklerin devamlılığının sağlaması ödülünü almaya hak kazanan Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, ödülü AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Şen ve Hamza Dağ ve AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’dan aldı.
Başkan Şenlikoğlu, “Bizlere bu ödülü layık gören başta Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Genel Başkan Yardımcılarımız Sn. Mehmet Özhaseki’ye, Sn. Mustafa Şen’e, Sn. Hamza Dağ’a, Sn. Çiğdem Karaaslan’a ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.” İfadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL