Köşe Yazısı

BASIN İLAN KURUMU VE GAZETELER!

İYİ Haftalar…

BASIN İLAN KURUMU VE GAZETELER!

İki gündür Ordu’da, BİK Genel Müdürü RIDVAN DURAN’ın da katılımı ile Ordu Kültür ve Sanat Merkezinde, Giresun ve Ordu basını ile bir araya gelindi. Özünde SANAL alem için görüş ve olacaklar açıklandı. Katılımcılara da eğitim sonunda Sertifika verdiler. Ordu Valisi TUNCAY SONAL ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı MEHMET HİLMİ GÜLER de bu toplantıya katılarak her türlü desteği vermeye taahhüt ettiler, samimi ve içtenlikle. Sonuçta bu toplantı biz Gazeteciler için Anlam ifade etti. Tekrarını bekleriz. TEŞEKKÜRLERİMİ Sunarım.

10 Ocak akşam saatlerinde yüreğimizi yakan bir video haber sitelerine düştü. Enes Kara isimli genç bir arkadaşımız, ailesinin zoru yüzünden bir cemaat yurduna yerleştirilmiş ve orada kalmaya mecbur bırakılmıştır. Enes Kara, Ortaçağcı gericiliğin karanlığı ile baş başa kalarak, karanlığın baskısına daha fazla dayanamayarak intihar etti. Artık bir çocuğumuzu daha tarikat ve cemaatlerin denetimsiz yurtlarında kaybetmeye tahammülümüz yok. Cemaat yurtları, gençlerin hayatını karartmak için kazılan bir çukurdur. Enes ve Enes gibi daha birçok genç bu karanlık çukura itilmiştir. Cemaat yurtları da tarikat evleri de derhal kapatılmalıdır.

Türkiye’de Covid-19 ile beraber yeni varyantlar çoğaldı. Bence bu bir nevi tehdit çünkü sağlık insan hayatında önemli rol oynuyor, hijyene de bu bakımda daha özen vermemiz gerekiyor. Omicron varyantının baskın hale gelmesi vakalarda hızla artış görülmesine neden oluyor. Dikkatimi çeken bir diğer konu ise hala aşısını olmamış insanlar var, bu konu üzerinde durmamız gerekiyor çünkü yaklaşık 2 senedir mücadele ettiğimiz bu hastalığın çözümü herkesin aşı olması. Bütün vatandaşlara sesleniyorum Covid-19 bitti sanıp maskeleri ceplere atmayın kendinizi değil ise de diğer insanların sağlığını düşünün.

Giresunspor bu hafta evinde önemli bir maça çıkacaktır. Bu karşılaşma 6 puan değerinde. Geçen hafta deplasmanda aldığımız 3 puanın daha anlamlı hale gelmesi için evimizde Kasımpaşa’yı mutlaka yenmeliyiz. Transfer dönemi açıldı. Takımda eksik olan mevkileri gerekli takviyelerin yapılıp biran önce takıma dahil edilmesi gerekir.

 

SAYGILARIMLA…

Hepinize SAĞLIKLI Okumalar Dilerim…

SAVAŞ’ımın Yokluğunun 3928’nci Günü…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL