Siyaset Yerel

Başer; “CHP’li Bektaş Yeterli Bilgiye Sahip Olmadan Açıklama Yapıyor”

AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Mehmet Başer; “Giresun Millet Bahçesi’nin yapımı ile ilgili açıklama yapan CHP Merkez İlçe Başkanı Murat Bektaş, bilgi kaynaklarından aldığı bilgileri araştırmadan, incelemeden gerçeklik payını öğrenmeden Giresun kamuoyunu yanlış yönlendirme gayretlerini sürdürmeye devam ediyor.” dedi.

Başer; “CHP’li Bektaş Yeterli Bilgiye Sahip Olmadan Açıklama Yapıyor”

Başkan Başer, CHP Giresun Merkez İlçe Başkanı Murat Bektaş’ı eleştirdi.
Konu ile ilgili yazılı açıklamada bulunan Başkan Başer;
“Bir defa baştan şunu söyleyelim. Giresun Millet Bahçesi’nin yapımı söz verildiği gibi yerine getirilecektir. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Sayın Cumhurbaşkanımızın vermiş olduğu hiçbir söz havada kalmamıştır. Verilen sözler ve vaatler her zaman yerine getirilmiştir. Giresun’umuza millet bahçesi kazandırma sözü de yerine getirilecektir.
Yapım ihalesini alan firmanın işi bıraktığı doğrudur. Bu firma bıraktı diye yapım işi duracak değildir. Usulü dairesinde iş başka bir müteahhit firmaya verilerek yapım devam eder.
Bektaş’ın firma hakkındaki devleti zarara uğrattığı yönündeki iddialara gelince, elinde iddialarını kanıtlayacak belgeleri varsa bunu da ilgili makamlara verebilir, şikayet edebilir. Hukukçu olduğu için bu işin usulünü de iyi bilir diye üşeniyorum.
Bektaş’ın ifade ettiği gibi eski stadyumun yıkımı sırasında oluşan, demir, hurda vs. malzemelerin yapım ihalesini alan firma tarafından alındığı da doğru değildi. Çıkan hurdalar usulü dairesinde yapılan yazışmalar sonucu bedeli mukabilinde M.K.E verilmiştir.
Hal böyle iken CHP Merkez İlçe Başkanı Murat Bektaş’ın Kamuoyunu eksik ve yanlış bilgilerle meşgul etmesini, Giresunlu hemşehrilerimizin takdirine bırakıyorum.
Netice itibariyle; Yerel seçimler öncesinde, Belediye Başkanımız Sayın Aytekin Şenlikoğlu’nun önemli projelerinden biri olan, millet bahçesi projesi tamamlanarak Giresun’umuzun hizmetine sunulacaktır. Şimdiden hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL