Güncel

Bakan Yardımcısı Çataklı, Giresun’da AFAD Değerlendirme Toplantısı Yaptı

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere bölgemizde bulunan İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Afet ve Acil Durum (AFAD) Yönetim Merkezi’nde değerlendirme toplantısı yaptı.

Bakan Yardımcısı Çataklı, Giresun’da AFAD Değerlendirme Toplantısı Yaptı

Giresun’da 22 Ağustos 2020, Artvin ve Rize illerinde 14 Temmuz 2021 yılında meydana gelen afetten etkilenen bölgelerde yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunmak üzere bölgemizde bulunan Bakan Yardımcısı Çataklı, Artvin ve Rize ziyaretinin ardından Giresun’a geldi.
Giresun’a 14 Ocak Cuma günü gelen Bakan Yardımcısı Çataklı başkanlığında, aynı gün saat 17.00’de Giresun İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü AFAD Yönetim Merkezi’nde “2020 Giresun Seli Değerlendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.
İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Vali Enver Ünlü, Vali Yardımcısı Dr. Hasan Tanrıseven, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Murat Cavunt, ilgili kurum amirleri ve teknik personeller katıldı.
Sel felaketinin ilk gününden itibaren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan riyasetinde, tüm kurumların tam uyum ve koordinasyon içerisinde çalıştığına işaret eden Bakan Yardımcısı Çataklı, toplantı sonrası yaptığı paylaşımda; “Afetler, öncesi ve sonrasıyla çalışmayı elden bırakamayacağımız en önemli başlığımız. Dereli başta olmak üzere bölgede yaşadığımız sel felaketi sonrası yürütülen çalışmaları yerinde değerlendirmek üzere Giresun’dayız” dedi.
Vali Enver Ünlü de toplantıyla ilgili olarak yap-tığı açıklamada;
“İçişleri Bakan Yardımcımız Sayın İsmail Çataklı başkanlığında, 22 Ağustos 2020 tarihinde yaşadığımız sel felaketinden sonra yapılan çalış-maları analiz ettiğimiz Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantımızı gerçekleştirdik” ifadesini kullandı.
Giresun Merkez, Dereli ve Doğankent ilçeleri başta olmak üzere birçok bölgesinde 22 Ağustos 2022 tarihinde meydana gelen sel felaketi sonrasında, afetin yaraların sarılması için yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda ilgili kurum amirleri tarafından yapılan çalışmalarla ilgili sunum yapıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL