Köşe Yazısı

ASGARİ ÜCRET- EMEKLİ MAAŞI “ ZAMLAR”

İYİ Haftalar… Asgari Ücret açıklandıktan sonra gelen zamlara artık şaşırmıyoruz. Doğalgaza zam olmayacak diyenler Doğalgaz Hizmet Bedeline %84 zam yaptılar. Yılbaşından sonra kim bilir hangi ürünlere gelen zamlarla başa çıkmamız..

ASGARİ ÜCRET- EMEKLİ MAAŞI “ ZAMLAR”

İYİ Haftalar…
Asgari Ücret açıklandıktan sonra gelen zamlara artık şaşırmıyoruz. Doğalgaza zam olmayacak diyenler Doğalgaz Hizmet Bedeline %84 zam yaptılar. Yılbaşından sonra kim bilir hangi ürünlere gelen zamlarla başa çıkmamız gerekecek. Vatandaş tedirgin, gelen zamlar karşısında ne yapacağını bilemez durumda. Artık keyfi isteklerimizi bir kenara attık. Ancak temel ihtiyaçları da karşılamak pek mümkün olmuyor. Açıklanan Asgari Ücret sonrası fırsatçıların yaptığı zamlara ne demeli? Enflasyon aldı başını gitti. Düşürüleceği dillerde ama vatandaş icraat görmek istiyor.

Son günlerde artan domuz gribi vaka sayısı ortalığı karıştırdı. Çocuklarda başlayan şimdilerde ise yetişkinlerde görülen virüs yatak döşek yatırıyor. Savunma mekanizmasını alt üst eden virüse karşı bağışıklığı güçlendiren besinler tüketmeliyiz. Bilindiği üzere Domuz gribi ilk kez en yüksek haliyle 2009 yılında ortaya çıktı. H1N1 virüsünün neden olduğu domuz gribi, pandemi sürecinde neredeyse hiç görülmedi. Ancak maskelerin çıkmasıyla artan en büyük hastalık oldu. Gidişata bakılırsa önümüzdeki çağ, virüs çağı olacak gibi gözüküyor. Lütfen beslenmemize ve temizliğimize çok dikkat edelim. Unutmayalım, insan kendi kendinin doktorudur.

2023 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi başvuruları 31 Aralık 2022 tarihinde sona eriyor. Henüz başvuru yapmamış olan üreticilerimize duyurmuş olalım. Bilindiği üzere bu başvuruyu yapmayan üreticiler fındık alan bazlı gelir desteği, mazot ve gübre desteği gibi destekleme ödemelerinden faydalanamamaktadır.

Giresunspor Hatay deplasmanından bir puanla döndü. Takımımız bu zorlu deplasmandan puanla dönmesi ilerisi için umut verici inşallah Gaziantep maçını da puanla kapatırız ve üst sıralara doğru tırmanırız. Giresunspor’a Gaziantep maçında başarılar dilerim.
Bulancakspor kendi sahasında mağlup oldu. Artık bu maç geride kaldı. Önümüzdeki maçlara iyi hazırlanarak galibiyet serisi yakalarız ve üst sıralara doğru tırmanırız. Yönetim ve taraftarlarımızın bu zorlu günde takımın yanında olmalıdır, ben inanıyorum ki takımımız bu zorlu süreçten en kısa zaman içerisinde çıkacaktır.
Pazarsuyu Yıldızspor Kulübü deplasmanda mağlup oldu. Artık bu maç geride kaldı ve önümüzdeki maçlara konsantre olmamız lazım, bu maçı iş kazası olarak görüyoruz. Takımımıza bundan sonraki maçlarda başarılar dilerim.

SAYGILARIMLA
Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim
SAVAŞ’ımın yokluğunun 4276’ıncı Günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL