Spor

Anadolu Yıldızlar Ligi Değerlendirme ve Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Spor Etkinlikleri Daire Başkanlığının 2021-2022 sezonu faaliyet programında yer alan “Anadolu Yıldızlar Ligi”, Atletizm, Badminton, Basketbol, Beyzbol, Bocce, Buz Hokeyi, Buz Pateni, Cimnastik, Güreş,  Hentbol, Hokey, Judo, Karate, Kayak, Masa Tenisi, Taekwondo, Modern Pentatlon, Oryantring, Rafting, Ragbi, Softbol, Su Topu, Voleybol, Tenis, Futbol ve Yüzme branşlarında Grup, Çeyrek final, Yarı final ve Final müsabakaları ile gerçekleştirilecektir.

Anadolu Yıldızlar Ligi Değerlendirme ve Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut başkanlığında, kurum antrenörleriyle Olimpik Yüzme Havuzu Spor Kompleksi toplantı salonunda Analig değerlendirme ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.

 “Anadolu Yıldızlar Liginde Geleceğin Yıldızları Yetişecek “

Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) projesinin geleceğin sporcularının tespit edilmesi açısından büyük önem taşıdığını vurgulayan İl Müdürü Hasan Bulut, sözlerini şöyle sürdürdü;  “Sporun tabana yaygınlaştırılması, daha fazla müsabakanın yapılması, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturulması, yetenekli sporcuların spora kazandırılması açısından Analig büyük önem arz ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından yapılan yatırımlar ve projeler hem sağlıklı nesillerin yetişmesinde büyük rol oynuyor hem de gençlerimizi erken yaşta sporla tanıştırarak onları kötü alışkanlıklardan koruyor “ dedi.

AnaLig’ de Giresun’dan katılım sağlanacak branşlar: Atletizm, Badminton, Basketbol, Bocce, Cimnastik, Güreş,  Hentbol, Judo, Karate, Masa Tenisi, Oryantring, Su Topu, Taekwondo, Voleybol, Tenis, Yüzme ve Futbol.

Anadolu Yıldızlar Ligi 15 Mart tarihinde yapılacak müsabakalarla başlayacaktır.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL