Spor

Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Çeyrek Final Müsabakaları Giresun’da

Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Spor Etkinlikleri Daire Başkanlığının 2021-2022 sezonu faaliyet programında yer alan Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Çeyrek Final Müsabakaları Giresun 19 Eylül Spor Salonunda organize edilecektir.

Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Çeyrek Final Müsabakaları Giresun’da

Çeyrek Final Müsabakalarına Erkeklerde; Amasya, Düzce, Karabük, Samsun, Sinop, Zonguldak, Trabzon, Erzurum, Rize, Bayburt, Ordu ve Giresun İlleri katılım sağlarken Kızlarda; Bolu, Karabük, Kastamonu, Samsun, Sinop, Zonguldak, Rize, Erzurum, Trabzon, Ordu, Tokat ve Giresun İlleri katılım sağlıyor.

Giresun Kız ve Erkek İl Karma Takımı 25-28 Mart tarihlerinde Erzurum’da yapılan grup müsabakalarında tur atlayarak Giresun’u Çeyrek Final müsabakalarında temsil etme hakkı elde etmiştir.

Yaklaşık 300 Sporcuyu Misafir Edeceklerinin altını çizen Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut; “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın organize ettiği tüm organizasyonlara değer ve önem veriyoruz. Bu tür organizasyonlar İlimizin tanıtımı, reklamı açısından çok önemli. Yeşil ve mavinin iç içe girdiği güzel Giresun’umuzda Sporcularımızı, Antrenörlerimizi, İdarecilerimizi ağırlamaktan memnuniyet duyuyorum. Umarım ilimizde hoşça vakit geçirir güzel anılar ile sağ salim memleketlerine dönerler. Müsabakalarda Sporculara, Antrenörlerine, İdarecilerine ve Hakemlerimize başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL