Yerel

Altyapıda Yapılan Çalışmalar Hızla Sürüyor

Giresun Belediyesi, daha sağlıklı ve sorunsuz bir altyapı için şehrin her noktasında çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Altyapı çalışmalarında şehrin geleceğini düşünerek hareket eden Giresun Belediyesi, şehrin gelecek yıllarında da..

Altyapıda Yapılan Çalışmalar Hızla Sürüyor

Giresun Belediyesi, daha sağlıklı ve sorunsuz bir altyapı için şehrin her noktasında çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Altyapı çalışmalarında şehrin geleceğini düşünerek hareket eden Giresun Belediyesi, şehrin gelecek yıllarında da ihtiyaçları gidermesi için kalıcı çalışmaları bir bir gerçekleştiriyor.

Bu kapsamda, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, şehir genelindeki mahallelerde kanalizasyon hattı tamiratı, içme suyu şebeke hattı tamiratı ve güçlendirilmesi, yeni yağmur suyu hattı gibi çalışmalar gerçekleştiriliyor.

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü yetkilileri; devam etmekte olan çalışmaların kısa sürede tamamlanmasının hedeflendiğini ifade ederek, şehrin altyapısını güçlendirme çalışmalarına aralıksız olarak devam edileceğini aktardı.

 

Haber Merkezi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL