Köşe Yazısı

ALTILI MASA.!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve..

ALTILI MASA.!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 8’inci kez bir araya geldi. Henüz net bir sonuç ortada yok. Gelişmelerin takipçisi olacağız. Aday 2022 bitmeden açıklanır diye düşünüyorum.

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonucu kahraman silah arkadaşımız Piyade Uzman Çavuş SİNAN İNAK şehit oldu. Şehidimize Allah’tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim.

Milli emlak da işgüzar memurun marifetiyle idare mahkemeye müracaat ediliyor. Vatandaşı uğraştırmaktan başka bir gaye yok. Dilerim böyle emekliliği gelmiş memurlardan kurtuluruz.

Grip ve öksürük şikayetiyle hastanelerde aşırı yoğunluk var. Lütfen sağlığımıza özen gösterelim.

Giresunspor, Fenerbahçe maçından aldığı üç puanla lige verilen araya mutlu girdi. Dünya kupası nedeniyle 40 günlük bir ara var. Giresunspor verilen bu arayı iyi değerlendirecektir. İki haftada sahadan üçer puanla ayrıldık ve rahat bir nefes aldık. Bu ara takımımıza ilaç olacaktır. İnşallah bundan sonraki maçlarda iyi oyun ve güzel futbol oynayarak üst sıralara doğru tırmanırız.
Bulancakspor sezonun ilk galibiyetini aldı. Artık takımımız yükselişe geçecektir. Bulancakspor’umuza bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim.

Pazarsuyu Yıldız Spor Kulübü teknik direktör Hüseyin Tomak ile yollarını ayırdı. Hüseyin Tomak’a bundan sonraki yaşamında başarılar dilerim. Pazarsuyu Yıldız Spor Kulübü deneyimli teknik adam Alptekin Kılıç ile anlaştı. Umuyorum ki, Pazarsuyu Yıldız Spor Kulübü ligi hak ettiği yerde bitirecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

SAYGILARIMLA…
Hepinize SAĞLIKLI Okumalar Dilerim…
SAVAŞ’ımın Yokluğunun 4237’nci Günü…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL