Genel Güncel

Ali Yıldırım ve Osman Kıroğlu’ndan TÜGVA Bulancak’a Ziyaret

Giresun İl Ticaret Müdürü Ali Yıldırım ve Gazete Savaş İmtiyaz Sahibi Osman Kıroğlu, Türkiye Gençlik Vakfı Bulancak İlçe Temsilciliğini ziyaret etti.

Ali Yıldırım ve Osman Kıroğlu’ndan TÜGVA Bulancak’a Ziyaret

Giresun İl Ticaret Müdürü Ali Yıldırım ve Gazete Savaş İmtiyaz Sahibi Osman Kıroğlu, TÜGVA’nın Bulancak ilçe binasında TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin ve TÜGVA’lı gençlerle buluşarak keyifli bir sohbet gerçekleştirildi.

Ziyaretine gazetemiz İmtiyaz Sahibi Osman Kıroğlu’nu da davet eden Müdür Yıldırım:”Gençlerimizle güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Gençlerimiz bizlerin geleceğidir. Sıcak karşılama ve misafirperverliği için başta TÜGVA Bulancak ilçe temsilcisi Ubeydullah Göktekin’e ve gençlerimize teşekkür ederim. Bu ziyaretimde beni yalnız bırakmayan yakın dostum Osman Kıroğlu’na da ayrıca teşekkürü borç bilirim.” ifadelerini kullandı.

Gençlerle güzel bir çay sohbeti gerçekleştirdiklerinin altını çizen Osman Kıroğlu:”Bu güzel ortamda gençlerimizle buluşmaktan çok memnun oldum. Sevgili dostum Ali Yıldırım’a davetinden ötürü teşekkür ederim. Bizleri hoş ve samimi bir ortamda misafir eden TÜGVA Bulancak ilçe temsilcisi Ubeydullah Göktekin’e ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimize teşekkür ederim.” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL