Genel Güncel Teknoloji

Aksa Çoruh Elektrik’ten Dijital Kolaylık

Trabzon, Rize, Giresun, Gümüşhane ve Artvin’de 1,3 milyon aboneye elektrik tedarik hizmeti sunan Aksa Çoruh Elektrik,kalite tazminatı ile güvence bedeli sorgulama ve iade işlemleri için Müşteri Hizmet Merkezine gitmeden online hizmet ayrıcalığı sunmaya devam ediyor.

Aksa Çoruh Elektrik’ten Dijital Kolaylık

 

 

Aksa Çoruh Elektrik’te kaydı olan tüm aboneler, www.aksacoruh.com adresini ziyaret edip tesisat numarası, Türkiye Cumhuriyeti veya vergi kimlik numarası ile bilgilerini kolay ve hızlıca sorgulayabiliyor.

Aksa Çoruh Elektrik’in dijital çağa uygun olarak geliştirdiği online hizmet kolaylığı sayesinde, kalite tazminatı ile güvence bedeli sorgulama ve iade işlemleri için Müşteri Hizmet Merkezlerine gitmeden, sorgulama ve iade başvurusu yapılabiliyor.

Enerjide dijital dönüşümü ve müşteri memnuniyetini odağına alan Aksa Çoruh Elektrik, hem işlemlerin kolay ve hızlıca yapılmasına olanak sağlıyor hem de tüm abonelerine diledikleri an online olarak hizmet veriyor. Aksa Çoruh Elektrik’te aboneliği olanlar, www.aksacoruh.com web sitesi üzerinden hem kalite tazminatı hem de güvence bedeli sorgulama sayfasından işlemlerini güvenli bir şekilde gerçekleştirip iade talebinde bulunabiliyor. Elektrik aboneleri, web sitesi üzerinden tesisat numarası, Türkiye Cumhuriyeti veya vergi kimlik numarası ile bilgilerini kolay ve hızlıca sorgulayabiliyor.Online hizmet ayrıcalığı sayesinde, Aksa Çoruh Elektrik’e başvuru yapan abonelerin tazminat tutarları başvuru sonrasında hesaplarına yatırılıyor ve işlem tamamlanıyor.

Kalite tazminatı ile güvence bedeli sorgulama ve iade işlemleri için detaylı bilgiye444 9 186 numaralı çağrı merkezini arayarak, en yakın Aksa Çoruh Elektrik Müşteri Hizmet Merkezlerinden veya www.aksacoruh.com web sitesi üzerinden erişilebiliyor.

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL