eğitim Güncel

AKP Milletvekili Aydın’dan Öğretmenler Günü Mesajı

AK Parti Giresun Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Av. Kadir Aydın, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın yayınladığı mesajda, “Öğretmenler; insanları eğitmeyi..

AKP Milletvekili Aydın’dan Öğretmenler Günü Mesajı

AK Parti Giresun Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Av. Kadir Aydın, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın yayınladığı mesajda, “Öğretmenler; insanları eğitmeyi ve öğretmeyi meslek edinerek evlatlarımıza rehberlik eden, yön veren ve yaşama hazırlayan kişilerdir” dedi.

Sözlerine devam eden AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın; “Büyüklerimiz, çocukluğumuzdan yetişkin olduğumuz ana kadar öğretmenliğin çok değerli bir meslek olduğunu bizlere anlatmışlardır. Zira evlatlarımızı kendimizden sonra sadece öğretmenlere emanet ederiz. Çünkü anne ve babanın göstereceği şefkati ve merhameti birde bu kutsal meslek çatısı altında görev icra eden öğretmenlerimizin göstereceğine inanırız. Geleceğin büyük Türkiye’sinin inşasını sağlayacak gençlerimizi yetiştiren öğretmenlerimiz, bu memleket için en büyük hizmetlerden birini vermektedirler. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL