Köşe Yazısı

AKIL TUTULMASI.!

Bu nasıl bir akıl tutulmasıdır. Anlayamadım. Beş yıl önce limanımız işleniyor. Giresun bürokratları neden bunun için bir şeyler yapmıyor dendi. Sonrasında liman kiraya verildi hareketlendi, gemiler geldi, gitti. Defalarca izah..

AKIL TUTULMASI.!

Bu nasıl bir akıl tutulmasıdır. Anlayamadım. Beş yıl önce limanımız işleniyor. Giresun bürokratları neden bunun için bir şeyler yapmıyor dendi. Sonrasında liman kiraya verildi hareketlendi, gemiler geldi, gitti. Defalarca izah edildi. DEPOSUZ Liman olmaz. Dünyada her limanda depo veya silolar var. Limanı alan firmaya depo izni verildi oda yaptı. Peki, şimdi depolar yıkılıyor fakat Ukrayna ve Rusya Karadeniz’deki Türk limanlarını kullanacak ne olacak şimdi Giresun Limanı? İsteriz Yapılır Sonra Yıktırırız. Bu akıl tutulması değil mi?

Akaryakıta zam furyası devam ediyor. Bu gece yarısından itibaren benzine zam bekleniyor. İğneden ipliğe yeni bir zam furyası daha geliyor! Her gün gelen zamlar, özellikle dar gelirli vatandaş için hayatı çok zorlaştırıyor. Bana kalırsa artık yapılanlar zam değil soygundur. Vatandaşı da düşünmek lazım. Maaşlara yapılan zamlar belli bir para. Fakat bu gelen zamlarla o da tabii ki yetersiz kaldı. Bu zamlarla ne yapacağımızı şaşırdık. Hayat pahalılığı, akaryakıt fiyatları gibi kalemler bizleri enflasyonun altında ezilmeye mahkûm etmiştir. Yapılan zamlara kılıf uydurmaktansa, halkın maaşlarına enflasyonu hissettikleri ölçüde zam yapmaları, halkın daha refah bir ülkede yaşayabilmesini sağlamaları gerekmez mi?

Bulancak’ta ve diğer ilçelerde yapılan GENÇLİK etkinlikleri çok neşeli ve moral oldu. Şahsen Bulancak’ta bu kadar genç oluşuna hayret ettim ve de mutlu oldum. Yarınımızın teminatı gençler.

Giresunspor’da düzenlenen Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda Hakan Karaahmet yeniden Giresunspor Kulüp Başkanlığına seçildi. Başkan Hakan Karaahmet’i ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik eder, görevlerinde başarılar dilerim. Genel kurul da yapıldığına göre artık transfere odaklanmamız lazım. Başarılı bir transfer dönemi geçiririz inşallah. Genç, savaşan ve geniş bir kadro kurmamız gerekir. Yeni sezonda da Giresunspor’un iyi işler yapacağını düşünüyorum.

Pazarsuyu Spor Kulübümüz, bu hafta Pazar günü saat 15:00’de evinde Üç Kale Spor’u ağırlayacak. Evimizde galibiyet almak istiyoruz. Üç puan alabilecek yetenekli bir kadromuz bulunuyor. Evimiz de oynayacağımız bu son karşılaşmamızda tüm sporseverleri yanımız da görmek istiyoruz.

Giresunspor’umuza ve Pazarsuyu Spor Kulübümüze Başarılar Dilerim.

SAYGILARIMLA…
Hepinize SAĞLIKLI Okumalar Dilerim…
SAVAŞ’ımın Yokluğunun 4076’ncı Günü…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL