Siyaset

AK Parti’nin 4 Yeni İlçe Başkanı Belli Oldu

AK Parti’de görevlerinden istifa eden 4 ilçe başkanının yerine yeni atamalar gerçekleştirildi.

AK Parti’nin 4 Yeni İlçe Başkanı Belli Oldu

AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, ilçe teşkilatlarında yapılan temayül yoklamalarının ardından AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen mülakatın ardından yeni ilçe başkanlarını açıkladı.

Başkan Yılmaz açıklamasında;

“Eynesil İlçe Başkanlığına Kahraman Köse, Güce İlçe Başkanlığına Özgün Türedi, Şebinkarahisar İlçe Başkanlığına Fatih Karakurt ve Tirebolu İlçe Başkanlığına Tayyip Çamur atanmıştır. İlçe Başkanlarımızı tebrik ediyor, birlikte önemli işler yapacağımıza yürekten inanıyorum. Giresun’umuza ve İlçelerimize hayırlı olsun.

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir’e, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcımız Muhammed Avcı’ya, İl Koordinatörümüz E. Erkan Balta’ya ve İl Milletvekillerimiz Nazım Elmas ve Ali Temür’a, Önceki Dönem İlçe Başkanlarımız Hüseyin Mürtezaoğlu’na, Mehmet Demir’e, Nejat Okuyar’a, M.Yaşar Dikmen ve kıymetli yönetim kurulu üyelerine, İlçe Başkanlığı için zaman ayırıp ilçelerimizde fikirleriyle, teşkilatımıza değer katan tüm teşkilat mensuplarımıza ve ilçe başkan aday adaylarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL