Spor

Adam:”İnananlar Daima Kazanırlar”

Şampiyon Eynesil Belediyespor’un Başarılı Teknik Direktörü Mustafa Adam, “Çok mutluyuz gururluyuz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Adam:”İnananlar Daima Kazanırlar”

Bu şampiyonluk tüm Giresun’a ve tüm sevenlerimize armağan olsun diyerek söze başlayan Şampiyon Eynesil Belediyespor’un Başarılı Teknik Direktörü Mustafa Adam: “2021-2022 Bal ligi 2.Bölge 2.Grupta başladığımız bu hikayeye aslında grubumuzdaki Ünye ve Sebat gibi takımların olması bizim bu yıl ki hedefimizin Giresun içinde en tepede bitirmek olarak rota çizdirdi. Ama takım olgumuz, futbolcu kardeşlerimin birlik, beraberliği ve aile yapımız ayrıca saha içi yakaladığımız seriler bizi hedef koymaya ve şampiyonluk nidalarının yükselmesine sebep oldu. Devre arası tamamen devir aldığım takımı öncelikle ayrılacağımız oyuncularla ayrılıp yerine bu ortamı bozmayacak ve bize katkı sağlayacak arkadaşlarla görüşüp tüm yetkileri ele alarak istediğim oyuncuları yönetimimizin de çabaları ile takıma kazandırdık. Ligin ikinci yarısına da çok iyi başlayıp seri yakalamak istiyorduk. Çok güzel bir devre arası kampı geçirdik, iyi çalıştık yenilerin kaynaşmasını ve o bağın daha güzelleşmesini sağladık. Şükürler olsun istediğimiz ve planladığımız gibi gitti. 2.yarı grupta 9 maçta 8 galibiyet 1 mağlubiyet alıp grubu şampiyon bitirdik ve TFF 3.lig  için playoff hakkı elde ettik. Grup merkezi Bingöl’de Trabzon Çarşıbaşı Bld Spor ve Doğu Beyazıt Belediyespor’la eşleştik. Puan usulü oynanan play-off’larda ilk maçta Çarşıbaşı takımını 1-0 yendik ve aslında işin yarıdan çoğunu bu maçla geçmiştik ama önümüzde bir maçımız daha olduğunu iyi biliyor ve ona göre hazırlanıyorduk. Rakiplerimizin kendi aralarında oynadığı maçta 1-1 sonuçlanınca tüm oklar bize çevrilmiş ve sadece son bir 90 dk da alacağımız 1 puan bizi şampiyon yapacaktı. Onun bilinci ile iyi planlama ve iyi bir strateji yaparak şükürler olsun lazım olan puanı da Doğubeyazıt takımı karşısında alıp Giresun’u Eynesil’i TFF 3.LİGE taşıdık.

Başta Başkanlarıma, Yönetim Kurulundaki arkadaşlara, tüm sezon ve kilometrelerce uzakta olan Bingöl’de bizi bir saniye bile yalnız bırakmayan cefakar taraftarlarımıza, teknik ekibime ve bu hikayenin koca yürekli kahramanları oyuncu kardeşlerime, bizlere hep dua eden sevenlerime, bu süreçte hep yanımda ve en büyük destekçim eşime ve çocuklarıma çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Eynesil Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig 2. Bölge 2. Grubu birinci sırada bitirirken play-off maçları sonunda şampiyon olarak TFF 3. Lig’e yükseldi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL