Spor

A Milli Takım, Portekiz Maçının Hazırlıklarına Başladı

A Milli Takım, 24 Mart Perşembe günü Portekiz ile deplasmanda oynayacağı 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off yarı final karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. 

A Milli Takım, Portekiz Maçının Hazırlıklarına Başladı

A Milliler, Gondomar SC kulübünün maçlarını oynadığı São Miguel Stadyumu’nda Portekiz’deki ilk antrenmanını gerçekleştirdi.
Teknik Direktör Stefan Kuntz yönetiminde tamamı basına açık olarak yapılan çalışmada futbolcular iki gruba ayrıldı. Cumartesi ve pazar günü karşılaşma oynayan futbolcular, rejenerasyon idmanı ile ilk gün hazırlıklarını tamamlarken, diğer grup ise 5’e 2 çalışmasının ardından hücum varyasyonları üzerine çalıştı. Hafif sakatlıkları bulunan Merih Demiral ve Serdar Aziz ise idmanda yer almadı. İki millî futbolcu kamp otelinde kendileri için hazırlanan bireysel program dâhilinde antrenman yaptı.

A Milli Takım’ın antrenmanını TFF Yönetim Kurulu Üyeleri Hamit Altıntop, İsmail Erdem ve Nuri Akın da stadyumda takip etti.

Bu arada, Milli Takımlardan Sorumlu TFF Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop ve A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, gösterdiği konukseverlik nedeniyle Gondomar SC Başkanı Álvaro Cerqueira’ya ismine özel bir forma ve geçtiğimiz yıl 100. yılını kutlayan kulübün müzesinde sergilenmek üzere de ikinci bir milli takım forması hediye etti. Başkan Cerqueira da Altıntop ve Kuntz’a birer kol saati armağan etti.

A Milli Takım, Portekiz maçının hazırlıklarına yarın basına kapalı olarak yapacağı çift antrenmanla devam edecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL