Köşe Yazısı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

İYİ Haftalar… 8 Mart Dünya Kadınlar Günü… Yaşamımızın her anında yanımızda olan, bizleri dünyaya getiren, büyüten, yetiştiren, eğiten, sevgisi ile kuşatan ve şefkatli yürekleriyle bir an olsun bile bizleri yalnız..

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

İYİ Haftalar…

8 Mart Dünya Kadınlar Günü… Yaşamımızın her anında yanımızda olan, bizleri dünyaya getiren, büyüten, yetiştiren, eğiten, sevgisi ile kuşatan ve şefkatli yürekleriyle bir an olsun bile bizleri yalnız bırakmayan, en değerli varlıklarımız olan kadınların, bu özel ve anlamlı günde de olduğu gibi değerinin sadece bir gün değil her gün bilindiği günler olmasını temenni ediyorum. Kadınların tüm dünyada ve ülkemizde her türlü bedeni ve ruhi şiddetten uzak, adalete, eşitliğe, barışa ve huzura katkı sağlayıp, geleceğe güvenle bakabildikleri ve korkmadan yaşayabildikleri bir yaşam sürmelerini diliyorum. Şiddetin her türlüsünün artık son bulması ümidiyle… Tüm Kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun.

Dur durak bilmeyen akaryakıt zamları vatandaşı isyan ettiriyor. Kimse ne yapacağını bilemez halde. Zamlar her gün saat başına mı geliyor anlamış değiliz. Dün 18 liraydı, bugün 19 lira, yarın 25 lira mı olacak 30 lira mı olacak? Bir yerde durması lazım. Benzin almak, araca binmek artık gerçekten lüks oldu. Bu böyle devam ederse ülkemiz gerçekten yaşanılmaz bir hal alacak. Tüm bunların yanı sıra temel gıda zamları ve özellikle de yağ stoklarının biteceği haberleri vatandaşları zora soktu. Yağ fiyatları da tıpkı akaryakıt fiyatları gibi bu durumdan nasibini almış vaziyette. Gelen zamlar üretimde maliyetleri arttırdığından tüketicilerin yani biz vatandaşların günden güne alım gücünü düşürmekte.

Rusya-Ukrayna Savaşı’nda her gün korkutan haberler gelmeye devam ediyor. Ülkesine yönelik yap-tırım kararlarını ‘savaş ilanı’ olarak değerlendiren Putin, Ukrayna’nın askeri alt yapısını yok etme çalışmalarının neredeyse tamamlandığını dile getirdi. Savaşın hiçbir savunulabilir yanı yoktur, olmamalıdır. Savaşta en çok zararı siviller ve çocuklar görmektedir. Umarım bir an önce bu savaş son bulur. Ulu Önder MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ün de dediği gibi “YURTTA SULH, CİHANDA SULH!”

Giresunspor üst üste 2 galibiyet alarak bir çıkışa geçti. Zorlu Rizespor deplasmanından geri düşmemize rağmen 3 puan almasını bildik. İyi oyunumuzu galibiyet ile taçlandırdık. Bu hafta evimizde oynayacağımız karşılaşmada tribünlerin dolması gerekiyor. Her zaman Giresunspor’a tam destek.

Bulancakspor 5’te 5 yaparak adından söz ettirmeye devam ediyor. Bu hafta evimizde güzel bir galibiyete daha imza attık. Şimdi zorlu bir deplasman bizi bekliyor. Eynesil Beldiyespor’a konuk oluyoruz. Buradan da galibiyet ile ayrılabiliriz. Giresunspor’umuza ve Bulancakspor’umuza Başarılar Dilerim.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL