Köşe Yazısı

4024’ÜNCÜ GÜN.!

İyi Haftalar!
Cumartesi günü Bulancak Yeni Mezarlıkta Oğlum DENİZ SAVAŞ KIROĞLU’nun kabri başında Aramızdan ayrılışının 11.yılını yani 4021.gününde Akraba, Dost ve Arkadaşlarıyla Dualarla andık.

4024’ÜNCÜ GÜN.!

Bulancak Belediye Başkanı RECEP YAKAR ‘ın ve Giresun İl Ticaret Müdürü ALİ YILDIRIM’ın katılımları da acımızı azda olsa etkiledi. Sayın ALİ YILDIRIM bu zamana kadar yani 11 yıl hiç eksiksiz bu acımızı paylaştı. Gelenlerden Allah razı olsun, Arayanlara da Teşekkürlerimi sunarım. Allah kimseye Evlat acısı vermesin.
Giresun’ da 2 ay içinde bir kadın arkadaşımızı daha erkek şiddetine kurban verdik. Genç bir kız kardeşimiz İrem KOSTAKOĞLU 14.04.2022 tarihinde Emrah ALBAYRAK tarafından evinin önünde öldürüldü. Kadına ve çocuğa yönelik suçlarda ceza artırımı yapmadıkça, İyi hal indirimi gibi katilleri ödüllendiren uygulamaları yürürlükten kaldırmadıkça, İstanbul Sözleşmesi gibi biz kadınları koruyan uluslararası sözleşmelerden çekildikçe, Kadını-kız çocuklarını gerici kalıplara sokan söylemler devam ettikçe, Laik, Bilimsel ve Karma eğitim baltalandığı sürece de kadınlarımız, çocuklarımız korunamayacak. Buradan yine sesleniyorum; İstanbul sözleşmesi yaşatır.
Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi, COVID-19’da ağır pandemi, salgın döneminin bittiğini belirterek, “Bundan sonra ‘endemi’ şeklinde göreceğiz, grip gibi ilerleyecek inşallah. Yaz mevsimini çok daha rahat geçireceğiz” dedi. Verilen bilgilere göre de ülkemiz genelinde COVID-19 nedeniyle hastaneye müracaatlar, yoğun bakımda yatan hasta sayısı da oldukça azaldı. Vefat sayılarımız gün be gün düşmeye devam ediyor. 18 Nisan da vefat sayımız 17’ye kadar düşmesi bizleri sevindirdi. Tabii yine de rehavete kapılmamamız lazım. Sağlığımız her şeyden çok daha önemli.
Bu hafta Beşiktaş karşısında çok önemli bir puan elde ettik. Giresunspor kümede kalma adına çıktığı bu kritik karşılaşmada golsüz berabere kaldı. Evimiz de oynadığımız bu karşılaşmada da taraftarlarımız stadı doldurdu.
Pazarsuyu Spor Kulübü ilk karşılaşmasında galibiyet aldı. Giresun 2.Amatör liginde mücadele eden Pazarsuyu Spor Kulübümüz, Alucra deplasmanında sahadan 3-2’lik galibiyetle ayrıldı.
Giresunspor’umuza, Bulancakspor’umuza ve Pazarsuyu Spor Kulübümüze Başarılar Dilerim.

 

SAYGILARIMLA…

Hepinize SAĞLIKLI Okumalar Dilerim…

SAVAŞ’ımın Yokluğunun 4024’üncü Günü…

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL