VEFAT İLANLARI

4 NİSAN SALI VEFAT İLANLARI

1) Saraçlı Mahallesinden Delibaşoğullarından merhum Osman ve Resmiye Gökdemir’in oğlu; Hüseyin Gökdemir, Emine, Gönül, Meyise ve Havva Gökdemir’in abileri; Zehra Gökdemir’in eşi, YAVUZ SELİM GÖKDEMİR vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Öğle..

4 NİSAN SALI VEFAT İLANLARI

1) Saraçlı Mahallesinden Delibaşoğullarından merhum Osman ve Resmiye Gökdemir’in oğlu; Hüseyin Gökdemir, Emine, Gönül, Meyise ve Havva Gökdemir’in abileri; Zehra Gökdemir’in eşi, YAVUZ SELİM GÖKDEMİR vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Öğle namazına müteakip Saraçlı Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.
2) Meytustooğullarından; Önder, Mustafa ve Kenan Sarıdoğan’ın anneleri; merhum Hacı Aşkı Sarıdoğan’ın eşi HACI FAİKA SARIDOĞAN vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Öğle namazını müteakip İnece köyü Merkez Camii’nde kılınacak namazın sonra toprağa verilecektir.
3) Şabanoğullarından, Merhum İbrahim Yılmaz ve Merhume Fatma Yılmaz’ın kızı, Rüstem Yılmaz’ın eşi, Sayim, Faize ve Saime Yılmaz’ın ablaları, Hicabi, Arzu ve Recai Yılmaz’ın anneleri, FAİKA YILMAZ vefat etmiştir. Cenazesi Bugün; öğle namazını müteakip Seyit Köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.
4) Keşap Unaca Köyü’nden, Ekincioğullarından, merhum Ahmet Yalçın’ın eşi, Ümit ve Bilgen Yalçın’ın anneleri, merhum Hüseyin ve Fatma Petekçi’nin kızı, MELAHAT YALÇIN vefat etmiştir. Cenazesi bugün; öğle namazını müteakip evinin kapısında cenaze namazı kılındıktan sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Vefat edenlere Allah’tan rahmet, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL