Kültür-Sanat Yerel

3. Açık Hava Tiyatro Günleri Yoğun Katılımlar İle Tamamlandı

Giresun Belediyesi organizesinde bu yıl 3-8 Temmuz tarihleri arasında 3.’sü düzenlenen Açık Hava Tiyatro Günleri sona erdi.

3. Açık Hava Tiyatro Günleri Yoğun Katılımlar İle Tamamlandı

Plajlar Bölgesi’ndeki Amfi tiyatro ve yağışlı havalarda Vahit Sütlaş Sahnesinde sahnelenen oyunlara 2.000’i aşkın tiyatrosever tarafından yoğun ilgi gösterildi.
Giresun Belediyesi’nin Giresun’da Yaz Başka Güzel etkinlikleri kapsamında geleneksel hale getirilen ve vatandaşların büyük beğenisini toplayan ‘Açık Hava Tiyatro Günleri’nde 5 farklı oyun sahnelendi.
Açık Denizde, Bulancak Sanat Tiyatrosu. Entrikalı Dolap Komedyası, Akçaabat Belediye Tiyatrosu. Bir Masal ya da Gerçek, Erzurum Medya Sanat Evi ve Tadilat, Clown Kardeşler oyunları izleyicilerle buluştu.
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun’un bir kültür sanat şehri olduğunu vurgulayarak: “Bizler de yaptığımız organizasyonlarla bunu pekiştiriyor ve birbirinden güzel ve farklı işlere imza atıyoruz. Bu yıl Açık Hava Tiyatro Günleri’nin 3.’sünü düzenledik. 5 farklı oyunumuzda 2.000’i aşkın tiyatrosever ile buluşma imkanı yakaladık. 7’den 70’e vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimizin hemşehrilerimiz tarafından yoğun ilgi ile takip edilmesi bizleri ayrı mutlu ediyor.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL