Köşe Yazısı

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI “BULANCAK”

İYİ Haftalar…   Tüm yurtta coşkuyla kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Bulancak’ta 25 yıl sonra coşkuyla meydanda ve ilçe stadyumunda anlamlı şekilde kutlandı. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. GAZİ MUSTAFA..

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI “BULANCAK”

İYİ Haftalar…

 

Tüm yurtta coşkuyla kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Bulancak’ta 25 yıl sonra coşkuyla meydanda ve ilçe stadyumunda anlamlı şekilde kutlandı. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. GAZİ MUSTAFA KEMAL PAŞA doya doya anıldı. Kaymakamımız ÜNAL KOÇ, Başsavcımız EMRE US, Belediye Başkanvekili EMRULLAH GUGUK, Bulancak Jandarma Komutanı Binbaşı ERSİN ERKUT, Bulancak Emniyet Müdürü BÜNYAMİN AKKAYA, jandarma Özel Harekât Komutanı Yüzbaşı ÖZKAN ÇÖMEZ, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü MURAT YÜKSEL, İlçe Milli Eğitim Müdürü ŞENEL BULUT ile diğer emeği geçenlere de teşekkürlerimi sunarım. Bu bayramlarımızın devamının aynı coşkuyla olmasını dilerim.

 

Ordu Sistem Koleji öğrencileri, öğretmenleri EMEL TOPKAYA ve METİN TOPKAYA’nın organizasyonu ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99.yılı kutlamaları dolayısıyla etkinlik yaptılar. Öğretmenlerimiz EMEL TOPKAYA ve METİN TOPKAYA çiftine böyle bir etkinliği organize ettiği için teşekkür eder, nice Cumhuriyet Bayramlarına ulaşmayı dilerim.

 

Bulancakspor ligin beşinci haftasında deplasmanda Atakum Belediyespor’a 2-1 mağlup oldu. Bulancakspor bir puanla ligin son sırasında yer alıyor. Mazisi başarılarla dolu takımımız her geçen gün eriyip bitiyor. Başta Bulancak siyasetçileri bu duruma el at-malı aksi takdirde takımımız küme düşecek. Artık bu olaya bir çare bulmalıyız. Hep beraber birlik olup takımımıza destek çıkmalıyız.

 

Pazarsuyu Yıldız Spor Kulübü iyi çalışıyor. Bu sezon lige renk katacaktır. Artık çalışmaların sonucunu alma vakti, yeni bir ekip yeni bir kadro ve yeni bir oluşumla beraber bu ligde çok ses getirecektir. İnşallah bu sezon iyi bir oyun izlettirip şampiyon oluruz, teknik ekip ve oyunculara güveniyoruz.

 

SAYGILARIMLA

Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim

SAVAŞ’ımın yokluğunun 4220’nci Günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL