Bulancak Güncel Yerel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Bulancak’ta Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçemizde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Bulancak’ta Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102. yıldönümü kutlama faaliyetleri kapsamında Bulancak Sabiha Raşit Özdemir İlkokulunun başarılı öğrencileri Bulancak Kaymakamı Ünal Koç’u makamında ziyaret etti.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102. yıldönümü kutlama faaliyetleri kapsamında Bulancak Sabiha Raşit Özdemir İlkokulunun başarılı öğrencileri Matematik Olimpiyatlarında Dünya Birincisi İnanç GÜNER, İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma Yarışması İl Birincisi Beren FAT, 23 Nisan Resim Yarışması İlçe İkincisi Derin ÖZKİPER sınıf öğretmenleri Nilüfer GÜMÜŞKAYA, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel BULUT, Şube Müdürü Muhammet TANRIVERDİ, Okul Müdürü Kenan BAYBURT, Bulancak Kaymakamı Ünal KOÇ’u makamında ziyaret etti. Öğrencileri makamında kabul eden Kaymakam Ünal KOÇ öğrencilerle yaptığı sohbetin ardından çeşitli hediyeler takdim etti.
Bulancak Barbaros İlkokulu öğrencileri Yağız HENDEN, Elif Nisa KARAKÖSE, Ada YALÇIN öğretmen Fatma BÖLÜKBAŞI ve Okul Müdürü Zafer IŞIK Belediye Başkanı Recep YAKAR’ı makamında ziyaret etti.
75. Anaokulu öğrencileri Zehra Hifa YILDIZ, Mert AKSU, Berra Sena İLHAN, öğretmen Yonca ÖZDEMİR, Müdür Yardımcı Orhan KARAMAN İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel BULUT’u ziyaret etti.


Günün anlam ve önemine binaen İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel BULUT: “Gazi Meclisimizin açılışının 102. yılını kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere millî egemenliğin temini ve ülkemizin bağımsızlığı için mücadele eden herkese şükranlarımı sunuyor, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum.
Çocukların gözlerindeki ışıltı her şeye değer. Milletimizin, masumiyetleriyle ve güzellikleriyle bu milletin aydınlık yarınlarının garantisi olan güzel ülkemin güzel çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor çocuklarımızın bayram coşkusuna ortak oluyoruz. Çocuğun olduğu her yer bayram yeridir. Bu duygu ve düşüncelerle ulusal egemenliğimizin sembolü Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 102. Yılını, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ediyorum.” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL